Hej fredag !


Dagens tänkvärda…

Mina kära vänner! Förlåt om jag inte klarar att prata så länge med er just nu. Jag sitter nämligen här med halva ansiktet bedövat, eller ja, nu överdriver jag kanske lite, men det känns i alla fall så. Ringde precis till en agentur och insåg en bit in i samtalet att jag ska hålla mig till sms en stund framöver idag 😉


Fredagar är ha-med-dag på dagis och idag valde Johanna att ta med sig sin Hello Kitty väska fylld av smått & gott.  På bilden försöker hon pressa ner den i sin låda 😉  Dagens outfit: bluse fra Benetton, klänning från Zara, jeans tights H&M och därifrån kommer även hårspännet.


Aj, aj. Jag borrade i en tand idag…


Kolla in mitt smile 😉  hur sned som helst pga bedövningen 😉  Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren och därför är jag glad över att jag går till världens bästa Ralph som inte bara är min tandläkare utan även min vän. Du hittar honom på Colosseumklinikken här på Majorstua.

Nu passar jag på att hoppa in i bilen, = jag träffar igen, och kör iväg och fixar några ärenden. Sen återkommer jag starkare senare i eftermiddag. Ha en alldelens U N D E R B A R dag så länge.!

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “Hej fredag !”

 1. Pethra says:

  Usch nu känner jag verkligen med dig, det är ingen skön känsla alls. Hoppas i allafall att det känns bättre snart. :o)
  Kramen

 2. astrid says:

  god bedring,for en kjekk tannlege da.he he god helg klem

 3. Daniel says:

  Tack å lov har tekniken gått framåt så man kan kommunicera via sms

  Må bedövingen ge med sej!

 4. Fia says:

  Hej.. =)
  Vad är det för style nr på din Chill Norway jacka??
  Ursnygg, och "bra i alla väder" =)
  Du, krya på dig och hoppas du får en mysig fredag trots tandvärk! =(
  Kram

 5. Anna says:

  Så sant som de var sagt 🙂

 6. Philia says:

  Men stackare, tandvärk är verkligen hemskt! Du är ursnygg i din jacka hur som helst! Idag kom flickornas otroligt fina vinst på posten från Howto. Vi är så glada över de snygga kapporna så ett STORT TACK till dig A-S!

  Ha en riktigt mysig kväll, trots värken!

  Kram P

 7. Lena says:

  Hei.
  Usj, ikke gøy med tannlege besøk, men synes Colosseum klinikkene er best, selv om de er litt dyrere, men har min faste jeg må gå til der 🙂
  Kul jakke, hvor er den fra?
  Ha en lovely fredag.
  Kram

 8. Mimmi says:

  Hoppas det är bättre nu med tanden.

  Tar du hand om tvätt och strykning själv? Tänkte på när jag såg bilden med J i en vit blus på dagis!!

  Hur reagerar du om Js kläder blir smutsiga och färgstänkta på dagis? Hon är ju oftast så finklädd i ljusa färger.

 9. Mimmi says:

  Hoppas det är bättre nu med tanden.

  Tar du hand om tvätt och strykning själv? Tänkte på när jag såg bilden med J i en vit blus på dagis!!

  Hur reagerar du om Js kläder blir smutsiga och färgstänkta på dagis? Hon är ju oftast så finklädd i ljusa färger.

 10. Pethra says:

  Mimmi, är du felfri själv eller? 😉

  Får känslan av att du tror att A-S blir helt hysterisk om Johanna kommer hem smutsig, varför skulle hon bli det?

 11. Mycket kloka ord på den första bilden! Jag försöker verkligen bli bättre på att leva i nuet, men mycket av det jag spenderar tid på att att drömma och planera "sen"… Har en tio månaders och måste verkligen ta vara på dagen – de kommer inte tillbaka!

  Ha en skön kväll 🙂
  Kram

 12. karin says:

  allvarligt jag garvar ihjäl mig åt mimmis kommentar, vad säger man jag är mållös…

 13. Emmeli says:

  Hej 🙂 allt bra?

 14. Stina says:

  Ååh så söt hon är lilla Johanna! Super söt blev hon i håret och klänningen hon har på sig är ju bara för fin, var har du hittat den? Kramar från Luleå

 15. Lena says:

  Så fin Johanna er på håret, syns hun kledde det 🙂

 16. qendresa says:

  kika gärna in på min blogg och lämna en söt kommentar:)

 17. Mimmi says:

  Kul för er att ni blir mållösa osv me njag bara är lite förvånad över att en treåring kommer i vit blus till dagis inte precis den vanligaste dagisklädsel eller har jag missat något ……..hur många som treåriga tjejer kommer i vit blus till dagis……?? Någon förskole läare här som kan rapportera hur många av deras barn som kom i vit blus i morse.

  Kommer ihåg när min kompois som jobbar på dagis berättade om föräldern till en tjej att de bett personalen se till att dottern inte blev smutsig.

 18. Hege says:

  God kveld Anna Stina!
  Må alltid innom min favoritt blogger! Håper du er kvitt tannverken, det hjelper med et lite glass med vitt!
  Utrolig hva man kan få seg til å kommentere her inne…Hermine går ofte i hvite & rosa bluser på dagis. Vi MÅ jo bruke klærene…Vanish er en favoritt på vårt vaskerom! Ha en deilig weekend!Klem Hege

 19. Randi says:

  Nydelig jente og nydelig antrekk 🙂 Mine barn bruker ofte lyse kjoler og gensere/bluser i barnehagen. Har aldri vært noe problem, er jo bare å vaske klærne så blir de rene. A-S: Håper du er kvitt tannpinen 🙂

 20. Pethra says:

  Även vår dotter går till dagis i vit blus och andra ljusa kläder med jämna mellanrum men vi kan inte bry oss mindre om hon skitar ner sig heller eller sätter fläckar som nästan inte går bort. Barn är barn, de smutsar ner sig oavsett vad de har på sig.

 21. Emma says:

  Jag är förskolelärare och på min förskola har vi många barn som kommer i blus/fin klänning etc. Jag ser det inte som ett problem, bara föräldrarna är beredda på att kläderna kan bli smutsiga vilket de är! Det finns ju tvättmaskin! 😉 Jag ser inte problemet som någon verkar tycka att det är? Kram på dig Anna-Stina, din Johanna är supersöt!

 22. Johanna says:

  Mimmi; Jag tror att om man har barn och de går på dagis och man klär dem i finarekläder, kanske denna blus som du hängt upp dig på; så VET man att den KAN komma hem alldeles smutsig. MAN VET DET, som förälder. Man går liksom in med den VETSKAPEN på morgonen. Har du förresten egna barn, Mimmi?

 23. Mimmi says:

  Johanna visst har jag egna barn ….3 st …och därför vet jag att kläder kan bli smutsiga.
  Mina tankar går till de föräldrar som säger till dagispersonal att idag har mitt barn på sig så fina kläder (eller sina nya overall så ni kan väl se till att hon inte blir smutsig. Jag påstår inte att A-S säger så men det visar att det finns föräldrar som vill att deras barn inte skall leka och bli smutsiga på dagis.
  Precis som jag varit med dagispersonal på Skansen och barn har haft så opraktiska sandaletter att de inte kunnat gå!!
  Det finns massa söta mysiga kläder till barn men de kanske inte alltid är så "barnvänliga"

 24. Emmys mamma says:

  På en del dagis där barnen är 5-6 år kan det i bland bli en tävling mellan barnen att ha fina kläder för fina för dagis och där har dagispersonal bett föräldrna att de bara skall ha kläning t ex på fredagar för att inte skapa klädhysteri bland dessa små barn eler är det föräldrrna som vill visa upp sina små dockor för andra föräldrar. Ibland undrar man. Fast bland det roligaste är ju som föräldrer att köpa kläder till sina barn. Svår balansgång.

 25. Johanna says:

  Älskar förresten bilden på Johanna, hon ser lite "full i fan" ut. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *