Hej hej lördag !

Allmänt


Igår och idag har många av våra grannar ankommit resorten och idag mötte jag finaste Fru.Svensson som kom med en fantastisk surprice till mig. Jag blev obesktivligt glad ! 🙂  (Miljoner TACK ! du är unik!!). P.S det blåste nåt helt extremt mitt på dagen idag…

Phuket kl. 16.00, lördag em.

Hej mina fina bloggisar! Idag kickade Johanna igång dagen kl.07.00 sharp och runt kl. 09.30 ankom mamma & Hans resorten så nu är Johanna super HAPPY över att mormor är på plats (och det är så klart jag också!)  🙂  I skrivande stund så sitter de inne i ac´n och leker och jag njuuuuuuter min första “egen-tid” ute på verandan med bloggen 🙂


Johanna fick också surprice av Fru.Svensson & Co. Ett underbart Hello Kitty “pyssel-kit” som blev stor succé.

Mamma & Hans lånar våra trevliga grannars /naboers lägenhet (tusen tack Jimmy & Co !) så det är på deras veranda jag sitter nu för hemma hos oss pågår städning ( vi har en underbar städerska ) så vi låter henne jobba i lugn och ro 🙂


Jag fick 2 favorit magasinet och det godaste godis jag vet: Kina Snacks.  (love it!) i en underbar ljusrosa påse med blomster på. 

Phuket bjuder på ännu en dag med KANON väder och det är bara så otroligt skönt här att jag får lust att stanna kvar för alltid ….  😉  Ojsan, nu fick jag precis ett glas cava i min hand så nu ska vi skåla “välkommen” här.

Ha en underbar dag!  Lördagar är fabulous dagar ! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Hej hej lördag !”

 1. Det låter alldeles underbart, och vad skönt att mormor har kommit också, för allas skull.
  Ha en underbar lördag, nu beger jag mig ut i Hamburgs shoppingkvarter, hoppas jag hittar något roligt. Kram Lotta

 2. Lotta –
  Ja, idag har vi en extra underbar dag med mormor ! 🙂 Johanna har sååå kul !! Njut Hamburg och happy shopping! Kramar ! 🙂

 3. Jimmy&co c 15 says:

  Hoppas allt är till belåtenhet i C 15 ! Lena har tokmycket i butiken , själv är jag på väg till Trollhättan …. inte riktigt som i Chalong …
  Ha de o må väl !!

 4. Hildefrid says:

  Hei Anna Stina!

  Kommenterte øreringene dine i innlegget lenger ned. Håper du tar deg tid til å svare på spørsmålene jeg stilte der. Ha en super dag!

  Klem Hildefrid

 5. Anna-Karin says:

  Det är helt UNDERBART att få följa er därborta i Thailand… YOU MAKE MY DAY!!!

 6. Lena Helmersson says:

  Halloj!
  Här kommer den utlovade rapporteringen från Globen och IDOL-kvällen. Den var helt FANTASTISK och vilken upplevelse att vara på plats live. Jag och min dotter Hanna är helt tagna av kvällen. Tänk Globen med 14 700 i publiken som hejar, klappar, skriker, gör vågen och har det bra…

  Häftigt då juryn gjorde entré – öronbedövande jubel. Leila var ursnygg i sin rosa klänning. Utröstade deltagare bjöd på ett medley och extra jubel blev det då Rabih, Eddie & Nicklas och då Tove sjöng sina sånger. Det var sånt drag och stämningen var på topp.

  Den blev inte sämre då Calle och Erik gjorde sina nummer. Jag kan bara säga att jag får rysningar bara jag nu skriver om det. Eriks "Show must go on" var helt fantastisk och han fick stående ovationer för den av både publik och jury. Båda gjorde vinnarlåten "Higher" riktigt bra – här var det inte någon skillnad alls. Shit, det var så bra.

  Agnes bjöd på sin USA-etta låt "Release me", lika snygg som alltid i en härligt glittrig kreation och håret utsläppt med naturligt snygga lockar.

  Det var såååååå spännande i väntan på resultatet och stämningen var på topp då ERIK presenterades som vinnare och Calle fick publikens varma ovationer i applåd och jubel. Guldglitter och confetti fyllde Globen i takt med att ERIK bjöd på vinnarlåten á la ERIK. Det hördes att han var tagen då han sjöng och hans pappa kom upp på scenen, men det var strkt att han bjöd på sin starka sång på ett proffsigt sätt och hans flickvän kom upp på scen óch hand i hand sjöng Erik låten. Mot slutet kom övriga deltagare och sjöng med och kramades.

  Som du hör var det en kväll vi sent kommer att glömma och det är något vi absolut kommer att göra om.

  Nu önskar jag dig en fortsatt underbar semester med nära ock kära i solen. och jag måste säga att din nyköpta rosa tunika var ursnygg, den är helt i min smak med.
  Kram,
  Lena i Uppsala

 7. Vilken fin present!

  Jag har ett litet "Nobelpris" till dig i min blogg! : )

  Ha en fortsatt skön dag! Kramar!

 8. Veronica says:

  Glöm nu inte att önska dig en Casio camera… överlägset bästa valet. 🙂

 9. Lotta says:

  Åhh vad mysigt ni ser ut att ha i värmen skulle också vilja vara där men julen vill jag fira i Sverige tror det skulle kännas konstigt annars fast det vet man ju inte förän man provat =D.

  En ny dag i morgon
  Lotta

 10. LarsS says:

  Ser väldigt soligt ut! 🙂

 11. sussi says:

  Hamnade här av en slump då jag googlade på min favorit Lisa Rinnevou..Fantastisk blogg!!! Kommer bli min favorit.

 12. Anna Larsson says:

  hej Anna-Stina!
  jag har en liten fråga om alla tunikor du köper på stranden och/eller i övriga Thailand.
  vad är det för storlekar på dem? eller i allafall ett ungefär!

  Anna

 13. kitty says:

  Oh va underbart med Thailand! <3

 14. Jimmy & Co-
  Forlåt att jag inte svarat på mejl (ligger efter med sånt här nere…). Allt är under kontroll och mamma + Hans är så enormt glada & tacksamma för att de får bo i er FINA lägenhet ! 🙂 Hälsa dina girls! Vi ser fram emot att se er! Kramar! 🙂

  Hildefrid-
  Mina fina örhängen är väldigt lik de från Zuzanna G men de kommer från ett annat märke. Kommer inte på vad det heter? Men de finna hos Daisy på Vinderen (http://www.daisybarna.com) och kostar bara 298kr ! 🙂 Hoppas att du får tag i ett par ! Kram ! 🙂

  Anna-Karin-
  Åh, det var roligt att höra. Tack !! Kram! 🙂

  Lena Helmersson-
  Miljoner TACK för en fantastisk Idol-rapport ! 🙂 När jag läser din beskrivning av kvällen så låter den magisk och imorgon måste jag gå in på tv4.se och se om programmet ligger ute där så att jag kan se det? Måste försöka hitta en bild på Laila ï klänningen också för nu blev jag nyfiken (tycker alltid hon klär sig snyggt!). Tack igen för att du tog dig tid att skriva så trevligt till mig. Kram! 🙂

  Josefine-
  Låter spännande så det ska jag checka. Trevlig helg! Kram! 🙂

  Veronica-
  Bra du påminde mig! ska genast skicka sms till tomten 😉 Kram ! 🙂

  Lotta-
  Jag har också alltid tänkt att jag aldrig skulle kunna fira jul utomlands men plötsligt så blir det här min 3:e jul i Thailand ! Men självklart så blir det inte riktigt samma sak som hemma… Julafton är väl egentligen enda dagen på året då jag kan sakna snö 😉 Kram ! 🙂

  Sussi-
  Välkommen till Gizmolinas! Vad kul att du googlat dig hit! 🙂 och tack för fina ord. Kram ! 🙂

  Anna Larsson-
  De tuniker & strandklänningar som jag köper på beacen är oftast one-size men om de har storlekar så köper jag medium. Den rosa tunikan som jag shoppade i en "vanlig butik" häromdagen är också i size M (jag är en "typisk" medium / 38). Kram! 🙂

  HAPPY weekend på er ! KRAMAR! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *