Hej, hej sommartider!

Allmänt

Happy summertime day!

Jag tyckte att det var såå lyxigt att J bjöd på sovmorgon till kl.8.45 ! men – då vi kom i köket och jag tittade på väggklockan så kom jag på orsaken  😉   (det är en smart finess att iphone stället om klockan själv). Vi har precis gräddat våfflor och nu sitter J och tecknar så att jag får städa för om några timmar kommer JIG hem och jag hade lovat att fixa ett par ting då han var borta som jag inte riktigt hunnit med… Så – bäst att köra på!

Önskar dig en glad, solig, mysig, skön & avkopplande dag! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Hej, hej sommartider!”

  1. Maria Persson says:

    Hej!
    Funderar lite på när vinnaren av Triwa klockan “avslöjas”, om det nu inte redan är gjort o jag missat det…. 🙂
    Maria

  2. Maria-
    Idag! så häng med… ! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *