Hej hektiska torsdag!

 

Odd Molly´s s/s -11 kampanj.

Hello darlings!

Idag har jag inte riktigt hunnit med mig själv…Efter att jag lämnat hjärtat på dagis så tog jag en tur down-town för att bl.a. hämta ut mina biljetter till kvällens stora happening: Moods of Norways visning + fest  så jag kom nyss hem och nu måste jag äta frukost / lunch innan jag svimmar 😉 Men först en fråga: vad tycker du om Odd Mollys vår & sommarkampanj? Nyfiken!

Och just det, jag reser imorgon bitti, super tidig så jag ska packa innan jag sticker iväg på festen också får jag inte glömma att hämta mina jeans på Systua (viktigt!).  Men först: mat!

Önskar dig en FLOTT dag!! 🙂

KrAmAR!

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Hej hektiska torsdag!”

 1. Mirva (leg. sjuksköterska) ♥ m. -04 & -05 says:

  Hejhej!

  Jag tycker att modellerna på kampanjen är lite väl unga med tanke på att Odd Molly kanske inte inriktar sig just till tonåringar… eller tonåringar som inte tjänar egna pengar kanske inte kan köpa alla Mollysar… det är så jag tänker. 🙂 Så jag hade hellre sett t.ex. Helene Christensen, Heidi Klum eller nån annan “lite äldre”… med just lite mer former än vad tonåringar har… 😀

  Vad tycker du om kampanjen?

  KRAM Mirva

 2. maria says:

  Hej!

  Kampanjen visar väl att Odd Molly inte är så nöjd med mig som kund då jag är 40+ och inte 18-

  Maria

 3. Marie says:

  I love the SS collection, but I agree, the clothing has always been aimed at women older than teenagers!

  Odd Molly should be for any woman of any age in my opinion! It’s how you adapt the style to suit yourself which is more important!

  Have fun at the Moods of Norway show tonight! I’ve just received my beautiful red white and blue scarf from their ‘Winter Wonderland’ collection in the post this morning, and it’s fabulous!

  Kram!

  Mxx

 4. Maria från Luleå says:

  Måste hålla med…modellerna passar INTE till Odd Molly…de ser rent sagt utklädda ut, särskilt på översta bilden!:(
  Man fokuserar mer på dem än på kläderna!
  Ha en härlig dag!! 🙂

 5. susanne says:

  håller med irriterar mig bara på modellerna…kan inte ida mig med dom mer än som deras morsa typ.

 6. Sandra says:

  Hejsan! Supersöta kläder! Helt underbara 🙂 jag har även en fråga till dig Gizmolina! När ska vi få veta vem som vunnit tävlingarna om prinsessefin och de söta linnena? Väntar med spänning 🙂 han en superskön resa!! Kram på dig!

 7. Hanna says:

  Jag reagerar också på att modellerna ser väldigt unga ut. Inte riktigt OddMolly enligt mig. Helena Christensen med sitt hälsosamma mogna utseende var tuuusen gånger bättre. Dessutom tycker jag inte heller kläderna kommer fram så bra.

 8. Camilla says:

  Jag kände redan när de bytte från Helena C till den andra modellen att OM inte riktiar sig till mig längre. Jag tycker att de med den här kampanjen än mer poängterar att de vill ha unga kunder och inte oss som är lite äldre. Frågan är då hur de unga som de riktiar sig mot ska ha råd med kläderna? De är ju inte billiga direkt…

 9. Snabbt svar till Sandra mitt i middags/göramigklar fix: Jag presenterar vinnarna så fort jag kan ! 🙂 Håll ut! och ha tålamod med att jag har lite mycket dessa dagar… Kram! 🙂

 10. Kari says:

  Jeg må si meg enig med de andre kommentarene. Modellene er altfor unge til Odd Molly sine klær. Det er stort sett voksne jenter/damer som kjøper disse klærne og jeg kjenner at det blir helt feil med så unge modeller. Synes også det er litt vanskelig å se klærne på disse bildene…

  Ønsker deg en fin reise og det blir spennende å høre hvor du drar.

  Du har vel antagelig ikke tid til å svare meg på et spørsmål, men jeg spørr allikevel. Hva skal man kjøpe til en gutt som fyller 1 år? Jeg har absolutt ingen ideer. Det er så mye lettere å kjøpe til jenter.

  Kari 🙂

 11. Lina says:

  Tycker att det här är sämsta kampanjen jag sett från OM tyvärr, på grund av modellerna. Får ju mig som snart är 28 att känna mig gammal, hjälp! Ha en trevlig kväll!

 12. jenny says:

  Har själv börjat tröttna på att odd molly blivit ett säkert kort för alla runt 40 som vill visa för omvärlden att dom har “koll”. Tycker kampanjen var ett smart drag av dom för att märket inte ska tråka ut!

 13. maria says:

  Hej!

  När man är 40+ så köpar man inte (inte alla i alla fall)kläder för att visa att man har “koll”…Tror däremot att Odd Molly-stilen passar lite äldre bättre än 15-20 åringar. Odd Molly gör ju mer bohem chica kläder och inte koola kläder att gå på disco med, typ 😉

  maria

 14. Anna L says:

  Hej,

  Unga modeller är en sak, om de är sunda, glada, avspända och påklädda. Detta är lolitor i underkläder och löshår. antagligen menade att provocera, men oavsett tycker jag det är lågvattenmärke. tänker rånobba OM nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *