Hej iskalla onsdag!


Stå för det du tro på och följ ditt hjärta…!

Hej alla fina! Jag vaknade kl.07.30 och konstaterade 1. att min väckarklocka inte ringt (den på mobiltfn är inte helt pålitlig..), 2. att det är ISkallt ute idag. Brrr…. !  Jag har ena benet kvar i Thailand så jag går runt med allt för lite kläder om dagen (typ tunn tunika & håliga jeans) och idag ska jag shoppa en VARM tröja etc till hjärtat så hon inte fryser. -15 grader stod det på termometern i bilen då jag körde Johanna till dagis på morgon så vi ska väl i och för sig inte klaga, mamma sa att det var -25 i Luleå igår och DET är kallt det så -15 är ju egentligen en baggis 😉

I måndags kom årets första Kamille ut i tidningshyllorna och jag är riktigt stolt över min nya “egna” sida som har premiär i detta nummer !  Så här ser den ut:


Precis som Carrie så har jag nu min alldelens egna sida i ett magasin 😉 Min Mor & Barn sida i Kamille 🙂 Jag har även gjort de 2 mote-shop sidorna (tuniker + sno stilen från Claudia Schiffer) så missa inte att köpa magasinet i en butik nära dig… (tyvärr finns inte Kamille i Sverige).

Jag är på väg ut på jobb så jag lämnar er med den HÄR bra låten som ni kan dansa er varma med 🙂 Hörde den på radion häromdagen för första gången på “100 år” och nu går den på repeat på min pc. En favorit!

Kos dig inne i värmen idag och klä dig varmt om du ska ut för kom ihåg: det finns inget dåligt väder, bara fel kläder! 🙂

CaRpE dIeM!

Varma kramar! ♥

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “Hej iskalla onsdag!”

 1. Ida says:

  Hei, gratulerer med egen side i Kamille Mor og Barn! Synd jeg ikke har barn selv, ellers hadde jeg kjøpt bladet… 😉
  Pass på deg selv, husk at det er bedre å ta seg fri en dag eller to enn å bli utbrent! Ha en fortsatt fin dag i kulda!
  Hilsen Ida

 2. Linn says:

  Här har vi – 28 grader idag! (Bor en liten bit utanför Gävle)

 3. Ida-
  Tusen tack ! 🙂 Ja, nästa vecka ska jag ta mig ett par dagar fri och ligga i soffan och läsa en bra bok. Njut din dag ! Klem! 🙂

  Linn-
  Oj, så kallt! Skickar en varm kram 🙂

 4. Anna-Karin says:

  WOW! Förstår att du är STOLT! YOU ARE FABULOUS!!!

 5. Josefine says:

  Du är unik, sidan är FAB!!

  TACK för din kommentar sweetie, självklart ska vi ses. Kanske satsa på en myslunch next week? KRAM

 6. – 30 här i Dalarna… Galet!

  Tänkte tipsa om bra kläder för barn när det är kallt! Lager ett skall alltid vara ylle eller konstmaterial – INTE bomull pga att bomull inte transporterar bort fukten utan låter den vara kvar och kyler då ner huden. Lager ett kan alltså vara ett underställ från t ex Troll, men tänk på att även fötterna ska ha yllesockar direkt mot huden. Lager två kan sen vara ett lager fleece, både byxor och tröja. Bra med en liten "fuskpolo" så att halsen och bröstet är varmt. Sista lagret är lämpligtvis overallen, men om det bara är ett par grader kallt räcker det med underställ och overall. Så här klär vi vår dotter nu när vi har så himla kallt och hon har aldrig varit kall när vi tagit in henne! Sover hon ute ligger hon dessutom i en varm åkpåse. På händer, fötter och huvud har vi skinnprodukter från Lindbergs – outstanding.

  Ha en fin dag i kylan!
  Kramar

 7. Jessica E says:

  Hej Anna-Stina

  Vilken fin sida i tidningen!! Får du designa sidorna själv också? Vad roligt jobb du har!! Rena drömjobbet!! Innan jag gick på mammaledighet ansvarade jag själv för en tidning – fast ett kundmagasin, som vi producerade på 20 språk och över 300 000 i upplaga per nr (med 2 nr/år). Det var fantastiskt roligt! Men att göra ett tjej/barnmagasin är ju ännu roligare!

  KRAM Jessica E

 8. Sidan riktigt fin ut, skulle gärna vilja läsa den. Synd att tidningen inte finns att köpa i Sverige. Ha en härlig dag. Kram Lotta

 9. Line says:

  Du har all grunn til å være stolt! Jeg ble kjempeglad da jeg oppdaget den nye siden i Kamille 😀 Skulle gjerne hatt flere 😉 Håper ikke dette betyr at det ikke kommer flere "rene" Kamille mor&barn i fremtiden 🙂

  Ha en fin dag i kulda – jeg skal også ut på ullshopping 😉

 10. Katarina says:

  Hej Anna-Stina!
  Kan du inte lotta ut några nummer av Camille till oss i Sverige?
  Jag vill gärna ha ett nummer :0).

  Kramar/ Katarina

 11. jennie says:

  yes det är kallt som fan ute "/

 12. Linda says:

  Vilken söt blogg du har! 🙂

 13. pangis says:

  Grattis!!! Jättefin sida! Så duktig du är! Gott nytt år!

 14. OBS OBS kolla in min blogg och hjälp mej välja frisyr…den som röstar fram den firyren jag slutligen väljer vinner en länkning!!

 15. £lli£ says:

  GRATTIS!! va kul=)
  har följt din blogg ett tag ( från och till ).
  du är som klippt o skuren för det.

  Ha en bra trettonhelg!

 16. Nicole says:

  Hejsan!
  Jättefin blogg till att börja med!
  Jag var scrollade igenom din blogg och hittade ett par vita, virkade ughs från ditt inlägg med övertexten "zzz… godnatt…" tror att det var den 29/12.
  Skulle bli otroligt glad om du ville skicka in en kommentar på min blogg eller maila mig och skriva vart du köpt dem. 🙂 Har nämligen letat efter sådana ughs hur länge som helst!

  Tack på förhand, Nicole!

 17. Vad roligt med en egen sida! Den ser fantastisk ut. Vilken dröm 🙂

 18. Kattis says:

  Hej! Minus 15 är väl inte kallt?!?! Vi har minus 30 nu! Det var bara minus 28 i morse… Vi har varit inne idag kan jag tala om… Så ta nu och klä på dig vännen!

 19. Lena says:

  Hei.
  Gratulerer med egen side i Kamille 🙂 Fikk bladet i posten her om dagen og må si imponerende, du er flink Anna Stina, stå på !! 🙂 Men husk å tenk litt på deg selv innimellom også…

  Venter også spent på trekningen i Prinsessefin 🙂
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Klem Lena

 20. Trude says:

  Vad duktig du är…du ger mig en riktig energikick;-). Jag förstår att ni längtar tillbaka till Thailand…jag har själv aldrig varit där men blir så sugen efter att ha sett dina fina semesterbilder härinne…:-). Tack för alla uppmuntrande ord du skriver…jag suger åt mig vartenda ett:-).

 21. Elisabet says:

  GRATTIS!!! Kul med egen sida. Lycka till framöver!

 22. Sissi says:

  grattis, riktigt fint! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *