Hej nya dag !


Dagens tänkvärda: det gäller att finna en behaglig balans på livets väg..

Visst är det UNDERBART att det alltid kommer nya härliga dagar igen och igen och igen… Och idag är det ONSDAG! dvs lill-lördag , bara en sån sak ! 🙂

Jag vågade inte "ligga5mintill" på morgon av rädsla för att försova mig så jag stod upp kl. 07 och checkade in på redaktionen strax efter kl. 8. Körde på effektivt fram till 11 då jag drog hem för att krama mormor "hej då" och nu ska jag vara med Johanna fram till senare i em då jag ska tillbaka till red.  Det blir till att pussla ihop dagarna nu då dagis är stängt och vi är 2 som jobbar fulltid 😉 


Vi tjejer kan balansera många saker samtidigt 😉

Nu ska jag jobba vidare här (Johanna säger att hon också jobbar men hennes jobbing går mest ut på att hon sitter och "läser" högt ur min anteckningsbok och att hon gömmer mina jobbsaker under soffan) så jag önskar dig en TOPPEN dag och hoppas att du har lika FINT sommarväder som oss idag !?

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Hej nya dag !”

 1. Emma says:

  Vill bara tacka dig för all INSPIRATION du ger i vardagen. Hoppas att du också får semester snart!?
  Kram

 2. Hilde says:

  Er så enig! Livet må nytes hver eneste dag 🙂

 3. Vilken underbar cykeltavla – både text och bild!

 4. Weronica says:

  hehe, ja tänk vilket skönt jobb om man bara kunde sitta och läsa i en antackningsbok 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *