Hej och hå jobbar på…!

Allmänt

168397-1715
Jag kan inte leva utan vattenpass för tavlor på sned är ingen vacker syn 😉

Skriver bara helt kort nu så att ni vet vart jag tagit vägen: Jag jobbar! 🙂 Har varit och monterat etc på det ställe där jag gör mitt uppdrag. Sen hem för bading, nattning & middag (har precis tagit sista tuggan) och nu ska jag kasta mig i bilen och köra mot Ikea. TUR för mig att de har öppet så sent! 🙂

Ikea- here I come!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Hej och hå jobbar på…!”

  1. Sara says:

    SNygga tavlor 😀

  2. Malin says:

    Å kul med Ikea. Har inte vart där på säkert en månad.Har sålt bilen så är inte så lätt att ta sig dit nuförtiden.. Ha en bra kväll! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *