Hej och hå kryper på!

Allmänt

168397-450

Det är så roligt för Johanna kryper OFTA från vardagsrummet in på sitt rum! och det gör mig såå glad för det rummer är mitt favorit rum i lägenheten. Hur rosa som helst och det är en helt speciell atmosfär där inne. 🙂 Jag tror hon känner det.

Bilden är från tidigare idag då hon är i full fart på väg ut från sitt rum.

Vi har varit ute en tur hon och jag i Frognerparken. Hon sov och jag stoppade och åt och myste med nya blader: Vogue och engelska Red.

P.S lite kaos med stor klädhög för jag har inte fått lagt in allt i skåp / hängt upp efter resan… allt tar sin tid…

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Hej och hå kryper på!”

 1. Jessica says:

  Vad underbart söt hon är !!
  Hon ser så lycklig ut 🙂 Gör henne säkert glad att kunna förflytta sig själv. Tänk, vilken frihet !
  Hennes rum är jättemysigt !
  Min sessas rum är också inrett i vitt och rosa såklart 😉 Kommer ihåg känslan
  du beskriver att det är det är en speciell atmosfär.
  Jag kunde vara läääänge i hennes rum och bara mysa och inreda när hon sov. (Hon sov i vårat rum ).
  Nu har hon ett mycket mindre rum men jag älskar att vara därinne även om det nu för tiden flyter runt med ikke-rosa-leksaker-som plastmat,lego o.l :)(Flyter förresten runt i hela huset 🙂 )
  Att köpa saker in till sessans rum är bland det roligaste som finns , eller hur 🙂 ?!
  Önskar Er en härlig sön kväll !!
  Kramen 🙂

 2. Jessica says:

  Vännen,
  Glömde att fråga var du har köpt dom superfina bokstäverna som hänger på väggen ?
  Jag har också sånna fast lite mindre, kunde tänka mig din size 🙂
  Måste bara göra ett tillägg till mit förra inlägg (helt oviktigt egentligen ….) men det lät som min sessa har ett jättelitet rum nu. Hennes rum är ett normalt stort sovrum men om man jämför mot det hon hade i Gbg så är det litet för där bodde vi i en vindsvåning och hon hade ett super stort rum med massa mysiga vinklar. Ett perfekt barnrum där man kunde göra olika små myshörnor m.m.
  Oj, vad jag skriver mycket – tror jag mejlar dig snart istället 🙂
  Kramis 🙂

 3. Anna says:

  Så fint. Såg i en tidning igår där de hade inrett ett barnrum som var riktigt prinsessigt=) Tänkte faktiskt direkt på er…Så fick jag se en bild på din lilla “prinsessas” rum idag och de var inte helt olikt=)De hade en söt liten rosa fotölj med fotpall i den=)

 4. Miss J says:

  Vilket underbart rum din lilla prinsessa har! 🙂 Jag gillar särskilt väggarna, de ser ut att vara i härligt Ralph Lauren stuk (kanske är de därifrån t.om?).

 5. Anonymous says:

  vilket gulligt rum,kan man inte få se mer? 🙂

 6. Angel says:

  gud såsött rum passar ju henne perfekt,du är en otroligt inspirerande mamma får jag säga… =)

 7. AnnaStina says:

  TACK för alla trevliga inlägg om min prinsessas rum! 🙂 Jag blir SÅ glad över att ni tycker om det! Och ja Miss.J – tapeten ÄR Ralph Lauren! 🙂 Jag är såå nöjd med den! Shoppade den på R.O.O.M. Ska ta fler bilder av rummet och lägga ut en av de närmaste dagarna. Och Anna- en liten fotölj med fotpall har jag tänkt att köpa när hon är lite större. Det är såå SÖTT! 🙂 Tack för tipset!
  Kram! 🙂

 8. LM says:

  Grymt rum! jag diggar det stenhårt =)

 9. sohbet says:

  thanks good post

 10. I enjoy reading this helpful site! Read new helpful news regarding Egypt real estate and Property in egypt Bye bye!

 11. video izle says:

  good quality post thanks

 12. bogaz turu says:

  Great! Thanks for post

 13. iddaa oyna says:

  good quality post thanks

 14. homepage says:

  awesome web template and great article.thanks this is wonderful facts

 15. Interesting…should I try those tips?, meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]meridia[/url], http://meridia.groupsite.com meridia, >:-[,

 16. zbvcjtl says:

  RBVAZ9 vrppngbvueos, [url=http://yybhbbkmngxs.com/]yybhbbkmngxs[/url], [link=http://xvieusyqvgrx.com/]xvieusyqvgrx[/link], http://swpteoklpqcy.com/

 17. amoxicillin says:

  this helped me as far, celebrex online, fsfmxx,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *