Hej och hå städar på…!

Allmänt

168397-1844
Här är jag på väg upp i  baktrappen till vinden / loftet.

Idag har jag DEN städ dagen här hemma! Jag har sprungit upp & ner på vinden / loftet X antal gånger och jag har äntligen fått undan saker från Johannas rum som hon inte använder längre (babygym, liggdelen till vagnen etc etc) och när jag ändå var igång så tog jag ner en hel del julpynt också.

image1845
Mitt hjärta står OFTA utan att hålla i sig och idag tog hon sina 2 FÖRSTA steg när hon gick från JIG mot mig men hon började skratta så mycket av det att hon satte sig ner a.s.a.p 😉

Nu är jag och Johanna i full gång att städa inne på hennes rum och snart tror jag vi ska ta en paus och gå ut så vi får lite friskluft och jag misstänker att vi kanske hamnar på Mc.Donalds… 😉

Jag har insett att vi måste shoppa en hylla till Johannas rum att ha alla leksaker på och då blir det nog den ni ser på bilden nedan  för den passar perfekt! Kommer köpa de ljusrosa "lådorna" och den prinsesskrona i guld som finns att köpa till i samma serie (som man fäster på lådan). Får se om vi får gjort detta före eller efter Thailand? Jag håller tummarna för att det blir före… 😉


Fin hylla från "Skeidar", pris: 1.999nok med "lådor" i ljusrosa eller ljusblått.

Hoppas att du har en jätte mysig söndag och att du laddar batterierna för den nya veckan som startar imorgon! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Hej och hå städar på…!”

 1. Hoppas allt är bra och att ni får en skön söndagskväll;)

 2. Anni says:

  Åh, jag hann inte med… Skulle ju skriva “Göteborg, 34 år” men det kom lite annat i vägen… typ en öroninflammation på min lilla KnasKorv. Läser i vart fall din blogg varje dag och (som jag skrivit förut till dig) så känner jag igen mig i väldigt mycket. Var en butiksloppa tidigare, precis som du, så… jag känner igen mig i sååå mycket av det du skriver. Keep up the good work!

 3. Hyllan är underbar och den kan ju Johanna ha lääänge, ett bra och smart köp helt enkelt! Hoppas ni hinner fixa den innan Thailand 🙂 Vem ska bo hemma hos er under tiden?

 4. AnnaStina says:

  Isabellas pappa-
  Allt är tyvärr inte så jätte bra men jag har en skön söndagskväll ändå! 🙂 Önskar dig en också en härlig kväll! Kram! 🙂
  Anni-
  TACK snälla du för ditt trevliga inlägg! 🙂 Nu blev jag jätte glad! 🙂 Och vad kul att du också har drivit butik, det är ju bara det roligaste man kan göra! Jag önskar dig en riktigt mysig kväll! Kram 🙂
  Mamma till två små pojkar-
  Hoppas att du har haft en härlig helg?! Ja, den där hyllan känner jag är ett super bra köp så jag ska försöka få den på plats före vi reser 😉 Som det ser ut nu så kommer antagligen en vän av mig till att bo här i lägenheten då vi är borta. Jag har föresten inte glömt att mejla dig, det har bara kommit lite annat i vägen i helgen så jag mejlar dig bilder på kläder imorgon. Kram! 🙂

 5. Sophia says:

  Vilken fin rosa tröja du har på dig:) Tänkte höra vart du har köpt den? Mvh Sophia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *