Hej onsdag !


Dagens tänkvärda.

Idag är det ONSDAG = lill-lördag så jag tycker att vi lyxar till dagen med en dessert efter lunchen eller en chokladbit (för oss som inte hinner med mys-lunch) också skickar vi ett fint sms till någon vi tycker om och förgyller den personens dag. Låter inte det som en bra plan ?! 🙂


Mumsigt…!

Hos oss startade dagen med att Johanna kom in på sovrummet kl. 08.45 ! HJÄLP ! vi försov oss big-time ! misstänker att det beror på att jag satt uppe och jobbade hela natten… måste ha varit helt i sömn då väckarklockan ringde.. Och Johanna sov gott efter alla nya intryck på ny avdelning på dagis igår. Så här såg det föresten ut på hennes första dagisdag på avdelningen "Kongen" :


Stolt tjej på väg hem efter första dagen med nya kompisar & nya fröknar med fullt med vatten i munnen och dagens "konstverk" i handen 🙂

  
Johannas nya avdelning ligger på övervåningen så nytt är vi går upp trappen varje dag och det är även en  helt ny ingång. Förra avdelningen hette Dronningen, denna heter Kongen.

Nu ska jag jobba på här och sen ska jag köra till redaktionen. Önskar dig en STRÅLANDE onsdag och glöm inte desserten eller chokladbiten ! 😉

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Hej onsdag !”

 1. Anonymous says:

  blommor på söderläge

 2. Turbo says:

  Ikke så ofte jeg legger inn kommentar til deg, men du er jammen en motivasjon i hverdagen! Glad dag til deg også!!!

 3. Daniel says:

  E som PIPPI på kaffekalas

  Så skulle slafsa i mej direkt om jag såg tårtorna!!

 4. Åh, så söt hon är 😀

 5. Så sant som det är sagt så ska jag nog lyxa till det lite. Det kan behövas – idag är inte en av de bättre dagarna. Tur att det kommer en ny imorgon!

 6. Isabel says:

  HERREGUUUD ! är det redan onsdag? ..

 7. Nadja says:

  Vad sugen man blev nu när man såg allt gott fika 😉

 8. Johanna says:

  Du är så underbart positiv jämt:) I love it!:)

  Kramar!

 9. Är du orolig över svininfluensan?

 10. Caroline says:

  Ha en bra kväll! :'D

 11. fru Svensson says:

  Jag va och handlade i morse och då var där en dam som frågade om jag kunde hjälpa henne lite för hon nådde inte det hon ville ha,och givetvis gjorde jag det !! Hon tackade så väldigt mycke och sa-nu har du gjort dagens goda gärning,nu får du en fin dag.
  När jag gick mot kassorna stannade jag och plockade ner en Nobless chokladask i min vagn,den hade jag gjort mig förtjänt av.
  Därefter körde vi till min mans mormor som är 90år och delade chokladasken med henne,,en god gärning till.Så inatt somnar jag gott.
  Jag tycker om småsaker som förgyller dagen,gillar ordspråk och följer din blogg varje dag.
  Tycker du gör rätt som njuter av livet och tar till vara på varje chans att fira.
  Du har lyckan att få njuta av din dotter så mycket och vi som valt att göra det vet att de är bara små en gång och den tiden kommer aldrig igen,så njut.
  Ha det så jättebra.

 12. Sessan ☆ says:

  Tjingeling darling!

  Fasiken AnnaStina, skulle bara inom dig for att säga hej & hopp & blev sittande här i säkert en timme….. Jag skulle tidigt i säng ;D Men så är det när man tittar in sällan & författaren inspirerar!

  Fina Johanna som har blivit så stor tjej ♥ Går på "Kongen" & allt Smile & du är samma energi knippe as always, flinke du.

  Hoppas du får det toppen i Danmark & kommer hem med massa härliga fashion tips, för mamis som behöver en spark i baken….

  BTW så älskar jag Ilse jacobsen regn jackan On my wish list
  har stövlarna men tycker dom är lite klumpiga så jag måste nog fylla på den där Wish listen med ett par Hunter också. Håll tummarna för att vi blir rika snart ha ha

  Massa Kramar Från
  Både Sessan & Prinsessan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *