Hej snööööiga lördag!


Bogstadveien idag runt kl.11. Och nej, det är inte smuts på kameralinsen, det är snö. 🙂

Mina kära vänner! Oh my… vad det SNÖAR i Oslo idag! Jag och mamma var ute på en liten shoppingtur redan före kl.11 idag och då snöade det så tätt att vi såg ut som 2 snögummor efter bara typ 50 meters prommis. Helt galet! 🙂

Just nu leker Johanna och mormor och jag passar på att fixa diverse små prosjekt här hemma. Innan jag återgår till dem så måste jag visa alla er Odd Molly älskande mammor en söt tunika som jag shoppade till J idag :Lördagens shoppingtips! Denna Odd Molly look-alike tunika kan Johanna matcha mig med! 🙂 Kolla in den söta brodyren i nacken… Godsaken kommer från Lindex och kostar 149nok.

Jag önskar dig den BÄSTA dagen och hoppas att du fyller den med glädje & kärlek! 🙂 Och du. ikväll är det sista deltävlingen i svenska Melodifestivalen. Jag har lagt bubbel på kylning och om 6 tim & 15 min kör vi !

KrAmAr! ♥

 

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Hej snööööiga lördag!”

 1. Tackar för tipset i samma ögonblick som jag slänger på mig kappan och rusar ner på stan och försöker hitta den. Så otroligt fin att man bara inte FÅR låta bli att köpa. Tack och KRAM

 2. Emma says:

  Visst är tunikan fin! Köpte den till min tjej i förra veckan… Älskar den!

 3. Åh vilken söt liten rosa klänning :O

 4. Maria says:

  Vilken fin tunika!! Jag går och väntar på att min bebis ska komma ut nu… vi vet inte om det blir en flicka eller pojke, men blir det en flicka kommer det garanterat att bli dyrt..!! 😉
  Trevlig helg!

 5. Åh va underbar, verkligen mkt odd molly över den!!

 6. Sandra says:

  Åh herregud, måste ha till dottern, vet du om de finns i Sverige? Jag är flitig Lindex-besökare, men har inte sett den här.

 7. LiSSaNLiSSaN says:

  Den har jag också köpt till vår dotter. Kommer bli smaskigt fint till våren! Köpte även den vita : )

 8. Jonas says:

  Mobilen är laddad! Jag är redo för en sms o champangeorgie. Puss!

 9. Ulrica says:

  Ja, visst är den ljuvlig! Den fick min mellandotter på Alla hjärtans! Tyvärr finns den bara upp i 122 cl 🙁 så min stora flicka fick tyvärr ingen… Jag kan bli så irriterad på att flickor över 7 år förväntas vara tuffa och kläs i svarta kläder, kolla Lindex sortiment från stl 134 och upp…värdelöst tyvärr.
  Ha en skön helg. Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *