Hej soliga måndag !


Jag & Johanna har tagit bilen till dagis senaste tiden (p.g.a att jag alltid haft brådis till jobb..) men nu är det slut med det för jag behöver den “gratis motion” som walken till / från dagis ger mig så på morgon blev det en power-walk i Ugg´s, jeans från Zara, tunika Hunkydory, kofta OddMolly, pälsvest från Daisy och veska Accessorize.

Tittut ! Idag är jag inte helt i topp-form… så jag hoppas på en piggare morgondag ! Det hjälper i alla fall att det är ett helt FANASTISKT höstväder ute med strålande SOLsken och även om jag helst skulle krypa upp i soffan och stanna där hela eftermiddagen så ska jag strax samla ihop mig och sticka en tur down-town för att fixa några jobb-ärenden.


Titta vad jag hittade i butiken idag! Årets 1:a julmagasin! I love christmas ! 🙂

Hoppas att du har en FIN start på veckan och att du också får njuta SOL idag!? 🙂  Och du , missa inte TÄVLINGEN som pågår t.o.m. i morgon.

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Hej soliga måndag !”

 1. Angelica says:

  Hej
  Vill först tacka dig för en fin blogg och härlig inspiration till inredning!
  Skulle också vilja ha något från Odd Molly men det finns för mycket att välja emellan. Vad skulle du tipsa mig om som man kan använda mycket?
  Ha en bra dag
  Kram Angelica från Karlskrona

 2. Josefine says:

  Hoppas att dagen blir bättre, skickar lite energi till dig!

  kram!

 3. Angelica-
  TACK för fina ord ! 🙂 Jag kan gärna göra ett inlägg med mina Odd Molly favoriter så håll utkik. Kram! 🙂

  Josefine-
  Tusen TACK! Jag behöver all energi jag kan få idag. Kram! 🙂

 4. Josefine says:

  Kanske vi är lika hängiga? Jag har en dum förkylning i kroppen. Skickar energikramisar!!

 5. Johanna says:

  Åh, jul är verkligen jättemysigt:) Min favoritbutik på nätet dvs Jotex kom ju med sin julkatalog häromveckan och det gjordes snabbt en liten komplettering till övriga jultextiler-och pynt:) Visst ÄR julen fantastisk!

 6. Lene says:

  Ååå, det bladet skal jeg løpe rett ut og kjøpe, jeg elsker jul! Fint å få sjansen til å planlegge i god tid;)
  Ha en fin kveld!
  Klem, Lene

 7. Annie says:

  Jag älskar också jul 🙂 Sen en fråga, hur lång tid tog det för dig och JIG att bli med Johanna? Du behöver inte svara men om du gör det kan du väl snälla svara i min blogg eller i min mail då jag säkerligen kommer glömma av att kolla här igen…

  Älskar din blogg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *