Hej tisdag & tekniska problem.


Dagens tänkvärda.

Phuket, Chalong, tisdag kl.18.00.

ÄNTLIGEN kan jag blogga igen efter tekniska problem – igen – på vår resort. Det är när jag inte kan blogga som det blir ekstra tydligt hur glad jag är i min blogg…. Jag har saknat den och jag har saknat ER mina fina bloggisar! 🙂

Nu kom vi girls precis hem från ett par timmar i Kata, vi har lunchat i solen och chillat en stund på beachen. Men det blev en ovanligt kort stund för vips! så kom regnet. Men mer om det i nästa inlägg för nu ska jag lasta ner bilder, mysa en stund på terrassen och ta en dusch.


Så här såg det ut igår då vi checkade ut från vackra Mom Tri´s Villa Royale som varit vår hem lördag – måndag. I bakgrunden ser ni de som precis hämtat vårt bagage, man kan tro vi varit borta längre än 2 nätter 😉


Jag kom på att jag inte visat er hur fina mina naglar blev efter fredagens nagelfix. Och ser ni kletet på mina naglar? Det är Johannas nya grej – hon kletar ut lipgloss på mina naglar och säger att hon “naglar”… (= fixar naglarna).

Bäst jag går och myser nu innan det blir mörkt, solnedgången har startat.

Önskar dig en TOPPEN dag !! Njut & var glad! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Thailand 2010 | 21 Comments

21 responses to “Hej tisdag & tekniska problem.”

 1. Kaffehörnan says:

  Hej du
  Kaffehörnan här
  Så vackra naglar du bjuder på
  Jag har en fråga på min blogg
  Hur bloggar du ? svara gärna på den

 2. lo says:

  Hejsan Anna-Stina! Jag ska själv till Kata i år och undrar var du har fixat dina naglar. Skulle vara kul att göra samma sak när jag kommer dit. Kram

 3. lo-
  Så kul att du ska till Kata! 🙂 Jag fixar mina naglar på en salong som heter Nail club by Thanya, den ligger på Big C (ett shopping-center) i utkanten av Phuket town (ca 15 min med taxi från Kata). Trevlig resa! Kram ! 🙂

 4. marie says:

  Hejsan!
  Först, otroligt härlig blogg! Jag blir alldeles rosa och mysig i själen 🙂 Det andra, jag har några frågor som jag undrar om du kanske kan svara på…jag är nämligen väldigt intresserad av att börja jobba på filmstaden, någonstans här i Sthlm, så jag började googla för att se hur andra trivts där. Då hittade jag dig! Som vart chef där! Häftigt 🙂 Min fråga är iaf, hur var det att jobba i kassan och vad finns det mer för arbetsuppgifter? Jag är extremt sprallig och har energi för ett antal personer så jag gillar att ha saker och att göra. Hoppas du har tid och lust att svara, förstår om du inte hinner, vet hur livet är 🙂
  Ha en underbar dag!
  /Marie

 5. Marie-
  Välkommen till Gizmolina & tack för fina ord! 🙂 Gud så kul att du har lust att börja jobba på Filmstaden! 🙂 Jag jobbade på SF Bio i ca 10 år och jag älskade det! Jag startade som ekstra anställd i biljettkassan / kiosken, blev sedan försäljningsansvarig, sedan assistent till chefen och till sist nådde jag mitt mål: biochef 🙂 Efter det gick jag vidare till huvudkontoret i Stockholm där jag bl.a. jobbade som PR-ansvarig & prosjektledare för Bioklubben. Det är fantastiskt kul att jobba i biljettkassan för du möter glada & förväntasfulla kunder (alla älskar att gå på bio). Jag kan varmt rekommendera dig att söka jobb på SF Bio! och jag önskar dig stort LYCKA TILL! Kram! 🙂

 6. Jag har precis börjat min ”privata” blogg. Där kommer jag bara att vara ärlig och skriva vad jag tycker om allt och alla – anonymt! Intresserad? Håll utkik på STSC! 😉

 7. superfina naglar!
  haha vad gullig hon är, hälsa henne att det ger den där extra touchen;)

 8. Lena Helmersson says:

  Hej!
  Äntligen är Du tillbaka… – har varit in och kollat bloggen, men förstått att det kan ha varit problem för jag har lite svårt att tro att du kan hålla dig ifrån bloggen helt och hållet…
  Helt underbart med barns härliga ord för saker och ting, som "naglat" – härligt. Kom ihåg att skriv ner härliga ord och uttryck som Johanna säger, det är sååå roligt att ha kvar när de växer upp och blir större.
  Som vanligt är det härliga bilder du bjuder på och jag får en sådan glad känsla i kroppen av att läsa din blogg.
  Ha det gott och njut din dag.
  Kram,
  Lena i Uppsala

 9. Alixandra says:

  Hallå!! Fin blogg du har. Kul att läsa om dina upplevelser. Är själv ett Thai-freak och ska tillbaks till vinter. Dock endast 4 veckor denna gången. Mina barn får inte ledigt längre än så. Däremot så strävar vi efter att flytta till Kamala. Var bor ni nu och vad betalar ni i månaden? Sist vi bodde i hur där så betalade vi 20.000B/veckan och det är ju ohållbart i längden. Hur har ni annars löst det ekonomiskt. Vi letar ju jobb som bara den, eftersom vi ska bo där mer än semestra.
  Lääängtar så mycket tillbaks när jag ser dina bilder. Ha det så bra. Mvh Alixandra

 10. Jo, men det är väl så, att när man inte kan vill man inget hellre än att blogga… 😉
  Naglarna ser verkligen fina ut, både med och utan lipgloss. Barn är ju för roliga. Min dotter brukade klippa ut färglagt papper och tejpa fast på sina egna fingrar för att få långa naglar!
  Hoppa att ni har det bra. KRAM Lotta

 11. DG says:

  Alltså till att börja med måste jag säga att du har en trevlig blogg och sedan fan vad din förlovningsring måste ha kostat en del slantar hahaha
  Hoppas att du får en trevlig helg 😀

 12. oil crisis says:

  Hi have a look at that blog regarding See You

 13. good quality post thanks

 14. mp3 dinle says:

  good quality post thanks

 15. sohbet says:

  thanks good post

 16. Which is the best company which will provide the seo services.

 17. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 18. my site says:

  I have never believed that it will turn out to be my addiction to read articles since it is so much overpowering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *