Hektisk dag !

Allmänt


Johannas 3:e dagisdag.

Dagen idag är minst sagt lite hektisk… Först har vi varit på dagis (kul !), sen har vi varit nere i city och då Johanna sov sött i vagnen så shoppade jag födelsedagspresenter inför imorgon (kul !) + present till Elian och nu ska vi göra oss iordning här inför Élians 2-års kalas som vi snart ska iväg på (kul !). 

Efter kalaset ska vi iväg och handla allt inför imorgon då vi ska ha JIG´s familj + ett par vänner här på kalas (varför ha ett kalas när man kan ha två? 😉  Och just det ja – städa ska jag så klart också göra . Någon som vet var man shoppa sig några extra timmar på dygnet? 😉


Det blir lite mer kläder här hemma än i Thailand 😉

Mycket att göra har vi , men allt vi gör är KUL så dagen idag är härlig trots stress & regn ! 🙂

Önskar dig en fabulous kväll!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Hektisk dag !”

 1. Vilka söta dagiskläder Johanna har. Hoppas att ni får en rolig eftermiddag och en skön kväll! 🙂

 2. Josie says:

  I flera år har jag önskat mig fler timmar på dygnet i julklapp och födelsedagspresent men jag har inte fått några trots att jag varit sååå snäll. Hur ska det gå nästa år när det kommer en liten som oxå vill nalla på timmarna?

 3. Mathilda says:

  Låter som en superhärlig dag. Kul med så många kalas i antågande. Kalas är aldrig fel! 😉

 4. Madelene says:

  Hej.

  Hoppas att ni har haft en underbar dag.Själv har jag jobbar och min dotter har haft sin första dag i förskole klass och hon tyckte bara det var sååå roligt.Ha en fortsatt trevlig kväll och Johanna ha det bra på dagis i morgon.Kram på er Madelene(Landvetter)

 5. Anna - Norrländska says:

  Har läst din blogg ett bra tag nu och jag blir så glad varje gång jag läser:) Ni verkar vara en sån mysig familj. Vad söt Johanna är i sina pop kläder. Och dessa kläder är så himla bra att ha på dagis, har inga egna barn ännu men jobbar med barn så därför vet jag:)

  Hoppas kalaset ikväll varit trevlig.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *