Hektiska dagar..!

Allmänt

168397-2082
En busig Johanna på morgonen idag.

Den här dagen har varit lite tokig… men nu tror jag att mitt hjärta precis somnade så nu ska jag ge mig själv en stund i soffan framför "Bonde söker fru" 🙂

Skriver mer om dagen senare (vi har bl.a. ätit på Yaya´s). Och senare, runt 23, ska jag iväg med Gucci för han ska bo hos en vän då vi är borta… Kommer bli lite små jobbigt att säga "Hej då" till honom men jag vet att han kommer att få det hur bra som helst 🙂

Det är hektiska dagar nu, dels för att vi flyger till Stockholm imorgon men självklart mest för att vi reser till solen nästa torsdag så jag hoppas att ni förstår om jag inte hinner uppdatera min kära blogg lika ofta. Jag sätter mig här vid pc´n alla stunder jag hittar 🙂

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Hektiska dagar..!”

  1. Jessica says:

    Hej!
    Vad skall ni förresten göra av gucci när ni reser till thailand? Fantastiskt att se hur Johanna försöker, hoppas och vågar ta de små stegen snart 🙂
    Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *