Hektiskt & kul ! (och nu har jag mobiltfn igen)


Här är jag på väg hem efter en runda på PR-byråer down-town med påsar fyllda av vackra vårkläder & accessoarer som ska fotograferas på onsdag. Den här dagen har verkligen varit lovely !! 

Idag har jag haft en super hektisk dag och det har varit den mest inspirerande dagen jag har haft på länge ! 🙂

När jag hämtat Johanna på dagis (hon var kvar sist idag..)  så fick hon följa med mig och fixa ytterligare några ärenden innan vi gick hem och jag slängde ihop en korvstroganoff med ris.  Så fort jag ätit klart så hoppade jag in i bilen och körde iväg och lämnade in min mobiltelefon på reparation och fick en ny lånetelefon (det ser ut som att min verkligen är stendöd..) så sedan kl. 20 i kväll så är jag tillbaka i "verkligheten" (=sms/telefonsamtal) igen efter 3 dagars frånvaro. Tänk att vi klarade oss utan mobiltfn för bara ett antal år sedan.. helt otroligt 😉

Nu väntar massor med jobb på mig så jag måste skynda på här. Att Johanna var hemma sjuk HELA förra veckan har satt sina spår….  Ska göra mitt allra yttersta för att presentera  vinnaren i tävlingen före jag lägger mig så vi "ses" lite senare.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Hektiskt & kul ! (och nu har jag mobiltfn igen)”

 1. Kari says:

  Jeg er så glad på dine vegne!!

  Når man er vant til å jobbe 24/7 og gjør ting man liker, så blir man litt "satt ut" når man får barn. Selv om man elsker sine barn høyere enn himmelen, og bare ønsker å gjøre det som er best for dem, kan man føle seg unyttig. Ikke i forhold til barnet, men i forhold til det livet man levde før.. Det har ingenting med morskjærlighet eller kjærlighet til en ektemake/samboer å gjøre, Det er bare så enormt stor forandring fra hva man er vant til. Jeg har måttet omskolere meg pga David's helsetilstand, men det hender jo jeg savner å sitte på et kontor engang iblant. Derfor tror jeg at jeg forstår litt av din lengsel etter jobb, og da blir jeg så lykkelig når jeg ser at du blir lykkelig av jobben. Håper du får MAAAAAAAAANGE slike dager :o)

  -klem-

 2. Emma says:

  Å:d alla de där påsarna ser underbara ut!

 3. Anonymous says:

  byta länkar? 🙂

 4. Vad jobbar du med nu

  blev det ingen butik webbutik?+

  Ha en fin dag

 5. mini says:

  åå grym bild, nu blev jag inspirerad till att packa ihop tidigt här på kontoret och bege mig in till stan och shoppa! hoppas du får en riktigt fin dag idag! mini

 6. Jessica says:

  Åh vilken UNDERBAR bild med alla påsarna..

  Dreglar lite nästan 🙂

 7. jennifer says:

  underbart.. e såå nyfiken på alla dina projekt…. hur blir det med butiken???

 8. vilken underbar bild, jag är så nyfiken på ditt jobb vad gör du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *