Hello 2011! Hello future!

Allmänt

Gott nytt 2011 mina fina bloggvänner!

Visst känns det härligt med ett helt NYTT år! 🙂  Ett år som blir vad vi gör det till jag tycker att vi har som målsättning att 2011 ska bli världens BÄSTA  fyllt av glädje, positiv energi, skratt, kärlek, omtanke och ett år då vi förverkligar våra drömmar, eller i alla fall tar steg som gör att vi kommer närmare våra drömmars mål.

Själv kommer jag att  realisera en dröm jag har haft en stund och fokusera på att jag ska må bra och ha en behaglig vardag utan för mycket stress. Jag är dålig på att vårda mig själv idag, men inte imorgon! 😉

Nu fångar vi det nya året och alla nya möjligheter!  också åker vi till beachen och chillar + bättrar på brännan. Soooolen strålar och det är typ +32 i skuggan här under takfläktarna på terrassen. Känns som en fantastisk start på 2011 !

Carpe Diem!

Pussar & Kramar!

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Hello 2011! Hello future!”

 1. Johanna says:

  Känns så bra med ett nytt och år och ny start. Givetvis kan man starta om när som helst men man får alltid en liten extra kick av att det är nyår. Nytt år – nya tag!

 2. Anna says:

  Tack för kloka ord!
  Ser med glädje fram emot ett härligt 2011 och att få lite boost emellanåt från din härliga blogg!
  Skulle oxå vilja starta det i Thailand, men jag är glad och tacksam för att få starta det i ett solig Sverige med +1 och töväder…;-)
  Kram från Anna i landvetter

 3. Ulrica says:

  Så härligt med så klara visioner som Dina.
  Ser fram emot att få veta mer 🙂
  Gott Nytt
  /Ulrica

 4. Ms. Kidelin says:

  Happy 2011. Önskar dje allt gott och att dina mål för nya året uppnås.

 5. Lena i Uppsala says:

  Morgonstund har guld i mun(d)!
  God morgon/middag får jag önska dig. “Idag är första dagen på resten av mitt liv”…- jag och maken började morgonen med kaffe i lugn och ro (barnen sov fortfarande) sedan tog vi en powerwalk i snökaoset (bra träning för ben och rumpa…). En härlig start på det nya året, även om vi hellre skulle powewalka i vit sand än i vit snö… men så är det.

  Jag antar att du och familjen haft en skön dag i solen med härliga bad och kanske lite god frukt?! Välförunnat!

  Sund tanke att du från och med nu ska vårda även dig själv och inte bara andra. Tänk att, om du vårdar dig själv så blir det mer av dig även till andra…!

  Ta hand om dig och lev väl.
  Lots of L.O.V.E till Dig,
  Lena

 6. christina says:

  GOTT NYTT ÅR till dig oxå ha en underbar dag på stranden

 7. Jenny says:

  Gott nytt år! Hur gjorde du för att få in den fina bilden i inlägget? Så att den rör sig alltså 🙂

 8. Kikar in och önskar er en god fortsättning och ett gott nytt år! 🙂 Det känns ända ut i fingerspetsarna att det här året kommer att bli ruskigt bra! På alla sätt! Härligt!
  Hoppas att ni får en härlig dag på stranden. KRAM Lotta

 9. Michaela says:

  Alltså du gör mig SÅ glad varje dag, så jag vill bara ge dig en STOR KRAM!!! Finaste inspirationen, motivationen och glädjekällan, varje gång man tittar in 🙂 Älskar Gizmolina-världen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *