Hello Acne!


Snygg outfit från Acne.

Jag vet inte vad det beror på ? men jag har aldrig provat ett Acne plagg eller ens tittat på något Acne plagg och tänkt: "dem där vill jag ha!" , förren IDAG ! Plötsligt så stod jag där i ett provrum med både ett par Acne jeans och en super fin grå kofta från … Acne. 

Det har ju varit SÅ mycket snack om detta märke i flera år men jag har en tendens och intressera mig när saker / märken inte längre är så trendigt och DÅ får jag lust på dem och idag har jag som sagt upptäckt hur otroligt snygga & sköna jeans de har  !

 
Jag tror att det var den här stylen jag provade idag. Snygga & framförallt: sköna. På bilden till höger ser ni vad som fick följa med mig in i ett provrum idag. Ett par snygga vita tunikor från HunkyDory och en snygg grå kofta & jeans från Acne.

Det har föresten öppnat en Acne koncept-store i Hegdehaugsveien som jag går förbi 4 gånger om dagen (till & från dagis) men jag har aldrig kommit på idén att gå in där? Tror kanske att jag ska göra ett premiärbesök i morgon 🙂

Det blev ingen shopping för mig idag men jag ska fundera på de där jeansen….

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Hello Acne!”

 1. Emma says:

  Riktigt snygg outfit, men när modellen ser sådär purken ut drar det ju liksom ner den lite.

 2. M says:

  Men snälla. orka klanka ner på en jävligt snygg modell. Hur pigga brukar dina trötta ögon se ut egentligen? hmm. just det.

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Emma-

  Ja visst är det härligare då modellerna LER och är glada 🙂 Happy torsdag! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *