HELLO KITTY!!!!!!

Allmänt

168397-380

SHOPPING MAKES US HAPPY!!! 🙂

Här är hjärtat på den UNDERBARA Hello Kitty avdelningen vi shoppade på igår. Jag vet inte hur länge vi var inne på området för tappade totalt kontroll på tid & rum…. Jag ÄLSKAR verkligen sånt här!!! Och ALLT är ju ROSA!!! 🙂 Ändå sedan jag var hur liten som helst har jag älskat rosa och Hello Kitty och My Melody och andra små söta figurer. Jag vet inte hur många lukt-sudd med dessa figurer som jag hade? Johanna behöver i alla fall inte köpa ett sudd i hela sitt liv om hon inte vill så klart (och det är klart hon vill det!) 😉

När vi ska inreda vår lägenhet här i Phuket så kommer jag att TOK SHOPPA i den här Hello Kitty butiken till min prinsessas rum. Det fanns tom en Hello Kitty golvfläkt och super fina kuddar och ja, typ ALLT…

I taxin på väg tillbaka till hotellt kom jag på att jag inte shoppat något till mig själv?! Och jag kom också på att jag faktiskt inte sminkat mig idag??  Jag trodde inte sånt var möjligt? men jag märker att allt fokus plötsligt är på hjärtat och det är ju så himla kul att shoppa till henne och här orkar jag varken bry mig om smink eller hår, möter ju ändå ingen jag känner  🙂  (har inte rullat håret sedan vi kom hit…det är så himla fuktigt att det inte är någon idé)

Vi åt middag på hotellet, jag åt så färska prawns att de visade mig dem när de vägde dem (tror de tog betalt per hekto…), de var helt fantastiskt goda!!! Och det är så läckert att man nästan får dem direkt från havet..

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “HELLO KITTY!!!!!!”

 1. Jessica says:

  Söta du 🙂
  Jag blir bara SÅÅ avundsjuk på dig som kan shoppa alla dom underbara sakerna 🙂
  Ge Johanna en STOR kram från mig och lilla sessan 🙂

 2. Angel says:

  Åh vilken unerbar avdelning med bara hello kitty

 3. chat says:

  good quality post thanks

 4. cash advance says:

  Couldn’t be written any better. Reading through this blog post reminds me of my old room mate! He continually kept discussing about this. I will forward this post to him. Rather sure he will have a good read. With thanks for discussing!

 5. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 6. izle says:

  Ohh very much thanks admin

 7. bogaz turu says:

  Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 8. Hi just thought i would tell you something.. This is twice now i’ve landed on your blog in the last 2 weeks looking for Spy Cameras and Spy Camera. Spooky or what?

 9. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Take a look at my website turk ko.

 10. my page says:

  I totally concur with the above remark, the net is with out a question developing in to the key style of communication across the globe and it is credited to webpages such as this that concepts are distributing so quickly.

 11. hmm what them is that? selfmade?, cheap proscar, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]cheap proscar[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription cheap proscar, uqhjki,

 12. mzpljue says:

  WM00Z3 lawykijkquzn, [url=http://afeztsscflxj.com/]afeztsscflxj[/url], [link=http://gyqqxhmqdylv.com/]gyqqxhmqdylv[/link], http://uhynfsaqrmji.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *