Hello Kitty från golv till tak!

Allmänt

168397-2289
Nu kom jag precis på att det nog var i torsdags som vi var på Kamala Beach.. hjälp – vad dagvild jag blir här.. tokigt..

På vägen hem från Kamala Beach stoppade vi i Pathong. Där är det CRAZY… folk överallt, alla ropar och frågar om man ska ha taxi? tuk tuk? och alla säger "pratar du svenska? norska?" bla bla bla.. Lite små jobbigt så – där ska man bara vara korta stunder på shopping, man ska inte bo där tycker jag. Det finns SÅ många finare ställen runtomkring att bo på istället! 🙂

Men – det är som sagt kul att vara där en stund OCH där finns DEN Hello Kitty butiken! 🙂

Det som var så kul var att Johanna sa "ooooh" och pekade hela tiden överallt runt om sig. Så hon är helt klart glad i Hello Kitty hon också! 🙂

image2290
Se så glad Johanna såg ut i Hello Kitty butiken! 🙂

Oj – nu kom vår taxi för att hämta oss.. tiden flyger!  Måste avsluta här och sen ska vi iväg på shopping. Om vi har TUR så har vi nett hemma i eftermiddag och då kan jag blogga hela kvällen lång!! HOPPAS, HOPPAS!! 🙂

Jag önskar dig en underbar lördag och hoppas att solen skiner på dig! 🙂

Här i Phuket är det hur soligt & varmt som helst idag och efter 2 dagar på beachen så blir det som sagt en shopping dag idag för vi behöver utemöbler till terrassen, mat och lite annat smått & gott.

Sköt om dig och carpe diem!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Hello Kitty från golv till tak!”

 1. Princess Jessica says:

  Förstår att både du & sessan var i himlen i den butiken 🙂 Jag är SUPER avis 😉
  Tänk att bli SÅ serverad med alla ljuvliga Hello Kitty saker ! Det hade varit något för mig och lillprinsessan 🙂
  He en UNDERBAR dag flickor !

  Krameli kram 🙂

 2. M i n d i says:

  Oh jisses!!!

  Jag hade svimmat om jag kom in i en sån Hello Kitty butik? 😉 Jag hade nog shoppat ihjäl mig…. minst sagt. För jag kan tänka mig at allt är otroligt billigt också???

  Åh jag blir avis…. skulle verkligen vilja shoppa loss i en sån Hello Kitty butik. 🙂 Är denna affär lätt att hitta till?

  Stor kram
  M I N D I

 3. Sara says:

  I den där butiken måste ni trivas i 😉

 4. Anonymous says:

  GÖSSES. Vart ÄR
  du just nu? JAG vill DIT eller MÅSTE dit. GALEN verkligen bokstavligen GALEN i kitty x) GIVE MEE !!!!

 5. Anette says:

  hej.
  hur var priserna där??
  kanske värt att åka förbi där när vi ska till phuket..svårt att hitta dit??
  Ha det bra!!/Anette

 6. Sara says:

  Johanna är så himla söt!!!
  ser ut som om hon är i paradiset! haha

  kram Sara (SaraWikstrom. blogg.se

 7. Annah says:

  Åh den där butiken är underbar!!

 8. Haha, jag kan tänka mig att det kändes som paradiset för er;)

 9. Nettis says:

  Jag vill också, men jag får nöja mig med att titta på era bilder..

  Kramisar // Nettisen

 10. AnnaStina says:

  Princess Jessica-
  Sötaste vännen! Ja, den här butiken är FANTASTISK! Du hade älskat den så jag tycker att du och Jolina ska boka en resa hit a.s.a.p. så tar vi en taxi dit och shoppar bums då ni landat! 😉 Pussliuss! 🙂

  Mindi-
  Ha ha, ja, det är stor “svim varning” på den här butiken 😉 Men vet du – det är nästan så att det blir för mycket av det goda. Så där så att man nästan inte klarar att bestämma sig för man vill ha “allt” 😉 Kram! 🙂

  Sara-
  Oh yes, där trivs vi! 🙂

  Anette-
  Priserna är bra där men inte extremt billiga.. Det är nästan så att det är bättre priser inne på Central Festivl faktiskt så det är värt att besöka Sanrio butiken där 🙂 Det gick nämligen inte att pruta i den här butiken… Om du ska till Phuket så är det absult värt att ta en tur till den butik som vi är i på bilden. Om du tar en taxi till “gamla Mc Donalds” (de har öppnat en ny.. men du ska stoppa vid den gamla) och ställer dig så att du har Mc.D till höger och beachen till vänster så går du rakt fram mot “Banglaroad” så finner du Hello Kitty butiken på höger sida. Du går in i den direkt från gatan. Kram! 🙂

  Sara-
  Tack snälla! 🙂 Johanna trivdes lika bra som mig där 🙂 Kram.

  Annah-
  Helt rätt – underbar är ordet! 🙂

  Isabellas pappa-
  Hahaha, oh yes – detta är vårt rosa Hello Kitty paradis 😉

  Nettis-
  En dag kanske du också reser hit och njuter! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *