Hello Kitty night-lamp !


Jag lutar mig mot en present som jag shoppade till Johanna idag…  Darlingens rum är som vanligt lite kaos efter dagis då det leks för fullt.

Min plan om att gå och handla (utan Johanna) på väg till dagis gick alldelens utmärkt fram till för typ 1 minut sedan då Johanna varit och kissat på toaletten och jag ska sätta på henne en ny fräsch blöja… exakt : SLUT !  Jag kan säga att jag är extremt GLAD över att vi bor granne med en matbutik för annars hade jag nog varit på liiiiite sämre humör just nu 😉


Presenten är en Hello Kitty natt lampa ! Min bästa vän Lotta´s girls hemma i Luleå har en sån sedan några år tillbaka och jag har sökt efter en likadan sedan då utan lycka. Så gissa om jag blev HAPPY ! då jag såg den i en skyltfönster då vi körde förbi med trikken (spårvagnen) på min kära Heidis möhippa ! Idag stoppade jag där på vägen hem från foto och shoppade lampan på -59%  = 149 nok! Ett KAP! 🙂


Mitt hjärta blev så GLAD över lampan att hon gav den en PUSS ! 🙂


… och då jag sa att det är en natt-lampa som vi kan ha tänd så det ska sovas så gick hon direkt och la lampan i sängen och tänkte nog att den ska sova.. SÖTT som socker 🙂

Nu är det bäst att vi går och äter innan middagen blivit kall och sen väntar som sagt blöj-shopping (liiite små jobbigt..;-)  innan vi ska hoppa upp i soffan och MYSA framför Lotta på Liseberg på svenska TV4.

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Hello Kitty night-lamp !”

 1. martina says:

  verkligen ursöt lampa!
  har frågat förr, men den kommentaren kom säkert bort bland alla andra inlägg du får 😉 Är på jakt efter en fin garderob/klädskåp till min lilla tjej och såg att du har ett urfint klädskåp till Johanna på hennes rum. Undrar var du köpt det eller om du har tips på vart man kan hitta liknande.
  Tack!

 2. Fredrika says:

  Å så söt lampa. Måste bara fråga var du köp den?

 3. Kristine says:

  Ikea har mange fine klesskap!!

  HEI AnnaStina og Johanna!! 😀 For en nydelig lampe. En slik skulle vi også hatt,men det blir vel med drømmen. Ønsker deg en riktig fin natt med din nye skjønne lampe. Vi nyter sommeren med sol og bad hver dag, og da har ikke vår ferie begynt!!! Tjo og hopp, smil så får du en fin dag!! Klem og takk for din utrolige inspirasjon hver dag!!

 4. kim says:

  guuud så fiiiin! jag bara älskar hellokitty och den här hade varit såå fin i min lilla dotters rum. får man fråga om du vet om det fanns fler? kanske kan man få skicka ett bud?

  Tack återigen för fin blogg!

 5. Jessica says:

  Jag har tagit upp denna fråga tidigare, varför inte testköra på utan blöjor nu när det är sommar? Vore kul att höra Anna-Stinas åsikt om detta och inte "mognadsförsvarskommentarer".

 6. Anonymous says:

  Hei!

  For en fantastisk lampe, den Må jeg bare kjøpe til jentene mine. Må selvfølgelig spørre deg hvor du har kjøpt den;0) Ønsker deg en fin kveld!

 7. mini says:

  åå sötaste lampan! mini

 8. Madelene(L) says:

  Hej underbara tjejer.
  Det var ett tag sedan jag skrev. Men läser varje dag. I dag har vi haft en heldag på Liseberg helt underbart. Hoppas ni har det skönt.
  Många sommar kramar Madelene

 9. Karin says:

  Tänker inte kommentera lampan utan den lilla Johanna som är sååååå söt i sin nya frisyr Pussa på henne från mig!

 10. ZnodDAz says:

  Naaaw vilken fin lampa! 🙂 Nästan så att man vill ha en egen juh… 😉

 11. Jyoti says:

  Hej,
  Vilken söt lampa!! den hade varit perfekt på min dotters rum. Håller precis på att renovera hennes rum. Hon ska ha Hello Kitty på väggarna 🙂
  Ser att andra frågat, men vart kan man hitta en sån i Sverige.
  Ha det bäst!

 12. Rebecca says:

  hej, vart köpte du den stora hello kittyn i bakgrunden?

  svara till min blogg 🙂
  kram ÄÄÄÄÄLSKAR HELLO KITTY!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *