Hello Kitty tangentbord!

Allmänt


Johanna var såååå söt för hon satte sig ner och knapprade på tangenterna precis så som både mamma & pappa gör 🙂 och hon blev helt crazy då vi försökte få med oss henne därifrån…..

Phuket kl. 23.10, torsdag kväll.

Jag har sett Hello Kitty tangentbord lite här och där här nere och idag – då vi var innom ett ställe där JIG skulle göra en beställning så sitter en av tjejerna i personalen och knapprar på ett underbart rosa tangentbord med söta Hello Kitty detaljer och då kände jag bara att nu är det dags! ett sånt vill jag också ha! 🙂

Och till min lycka hade hon köpt det på en butik som låg 50 meter till höger utanför dörren så gissa vilka som gick dit DIREKT? 😉  Exakt – jag & Johanna!


Efter att Johanna suttit och knapprat på tangentbordet en lång stund så reste hon sig upp, tog med sig tangentbordet och tog full sats ut ur butiken 😉  så vi fick stoppa henne och visa var kassan var och då gick hon raka vägen dit och la upp det på kassadisken 🙂

Tyvärr är tangentbordet Thai så det är ingen idé att köpa med några extra hem till vänner (även om jag har stor lust!) för tangenterna sitter på helt olika ställen men jag har ju vant mig vid det nu för jag har haft ett Thai tangentbord kopplat till min pc i flera månader så för mig blir det no problems 😉

Vet ni vad tangentbordet kostade?  65 kronor!  Det är sånt som får mig att älska Thailand ännu mer! 😉

P.S         Thumbnail
Kolla in de här söta högtalarna till pc´n! Det är en av mina bloggläsare som mejlat mig och tipsat om dem och just nu står de högt på min önskelista. De är ju bara helt lovely!  TACK snälla Lina för tipset!! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Hello Kitty tangentbord!”

 1. Tina says:

  Hos http://www.mrgizmo.se/ kan du kopa hogtalarna for 285 sek. Hittade dom hos Kelly.

 2. Vilket häftigt tangentbord! Jag har nog aldrig sett ett rosa förut. 🙂

 3. AnnaStina says:

  Tina-

  Det var den länken min läsare tipsat mig om! 🙂 var det kanske du? Kram! 🙂

  Sara-

  Ja hur häftigt som helst! 😉

 4. Linalotta says:

  Tror att det är mig du menar…jag skickade ett mail till dig för några dagar sedan…för når jag hittade dem så tänkte jag direkt på dig 😉

 5. Jessica says:

  Oh det där tangentbordet hade min 10-åriga dotter kunnat gå genom eld för 😉

  Hon visade mig något liknande på webben för nån vecka sen 🙂

  Jätte gulligt är det.

  Kram!

 6. Sophie says:

  Jättesött! Men har du tänkt på varför så mycket är så billigt hos er? Går dina tankar någon gång till de som jobbar och sliter för att ni ska kunna handla så pass billigt? Bara en tanke…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *