HELLO O.C.T.O.B.E.R.

Allmänt

Det är så fint att oktober har fokus på bröstcancer och mina tankar går direkt till min kära vän som blev en ängel i fjol efter att hon kämpat mot cancer i många år. Och även till min kära Gry som är ett fantastiskt ansikte utåt för sjukdomen.  Med det sagt så kommer jag att bära detta rosa armband från Matthew Williamson för Lindex kollektionen hela månaden.

Godmorgon sweeties!

Jag vaknade av att hjärtat kom krypande upp i sängen med sin lilla rosa dvd spelare + sin nya fina dagbok och sen låg hon där och såg på film (med hörlurar) och skrev dagbok så att jag skulle få slappa / småsova lite.   Snacka om mysigt och en perfekt start på oktober!  Känner faktiskt att den här starten ska symbolisera hur min månad ska bli: en månad utan stress! och jag behövde verkligen sova för det har inte blivit så mycket sömn senaste tiden så jag går runt och är konstant trött. Inte helt bra. Så som sagt : oktober blir en månad med förändringar på flera plan!

Ska ta tag i dagen här nu men först har jag lust att visa er några personliga favoriter ur Matthew Williamson för Lindex kollektionen. Passar fint att göra det nu efter förra blogginlägget.  Och jag ska inte tjata alltså men tänk att jag åt middag med honom…. herregud. 😉

Älskar klänningen + clutchen…. 

….och skinnjackan + den snygga teen

Och det här är min favorit till Johanna, men…

det är kjolen som är Johannas favorit !

Har du spanat in något som du tänker shoppa på torsdag då kollektionen lanseras?

Nej, nu ska jag ta en dusch och sen har jag en fullspäckad dag framför mig och lilla J….hon hänger med ! 🙂

Önskar dig en pangstart på oktober! tänk så härligt med en ny fräsch månad!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “HELLO O.C.T.O.B.E.R.”

  1. Camilla says:

    Tusen takk for herlig inspirasjon:) Må se om jeg får tak i T shirten , den var skikkelig fresh, og kanskje skinnjakken men har flere stk så trenger den jo ikke akkurat;) Må være fantastisk å spise middag m han, lov å være starstruked da:) Ha en super dag. Klem

  2. Anita says:

    Ja det är mycket snygga kläder, ska köpa t-shirten, rosa armbandet och troligtvis blå koftan. Den är så snygg. Man fick anmäla sig i förväg om an ville vara VIP handlare, och jag hade turen och fick det. Det står att det fanns några VIP platser. Spännande, så jag får ett mail när jag kan gå in och shoppa. 🙂 Ha en trevlig tisdag.

  3. Gry Jonassen says:

    Kjære deg vennen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *