Hello onsdag !


Dagens tänkvärda: livet är en berg o dal bana, det går upp och det går ner och iband gör vi en loop 😉

Just nu önskar jag att dygnet hade måååånga fler timmar… så mycket enklare allt vore då ! Tänk – då skulle jag hinna blogga hur mycket som helst, leka med Johanna, laga goda middagar, fixa fruktsallad & smoothie till frukost, ta mig ett avslappnande skumbad, jobba, sova en lång natt … osv .  Men – jag njuter verkligen varje sekund av min jobbing för jag älskar det jag håller på med!  Har bara lite dåligt samvete för er bloggisar som jag inte hinner höra av mig till lika ofta… Ni ska veta att jag tänker på er och jag bloggar snart "normalt" igen 🙂


Snygg reklamkampanj från H&M ur senaste svenska ELLE.

Jag blev i fotostudio till så sent igår att min mamma , som kommit flygandes från Luleå, först fick stå och vänta utanför porten med räsväskan och sen fick hon fryst pizza runt kl. 23 så ja,  det var ingen exemplarisk välkomst direkt 😉


Mamma hade köpt med sig inspiration till mig.

Nu leker Johanna för fullt med mormor och jag jobbar. En härlig kombo !!! 🙂

Önskar dig en UNDERBAR dag och du, kom ihåg att du är fabulous !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Hello onsdag !”

 1. Oroa dig inte för oss Vi finns kvar
  ha en TOPPEN dag

 2. karin says:

  tänk inte så,vi sviker inte bästa bloggen,massa kraamar

 3. Mamma till 2 says:

  Det finns kurser att gå i hur man bäst strukturerar upp sin dag. Att lära sig prioritering och delegering. Då kanske det inte skulle bli så stressigt och jobbigt så här innan deadline? 🙂

 4. Merethe :o) says:

  Tenk ikke på alle oss som følger deg kjære Anna-Stina – vi går ingen steder, vi er her når du har tid til å blogge igjen! :o) NYYYYT STUNDENE du har med jobbinge som du ELSKER, kos deg mamma'n din når du endelig har litt tid sammen med henne og ikke minst din skjønne, lille datter – dette går bra! :o) DU ER FLINK og vi er her og venter!!!!! =o)
  STOR klem fra Merethe :o)

 5. Ni är FANTASTISKA !! 🙂 Tusen miljoner TACK för härligt peppande feedback ! 🙂 Jag är så GLAD jag har er !

  Kramar ! 🙂

 6. Anna says:

  Precis det ordspråket jag behøvde høra idag. Slut med sambon sedan 4 år tillbaka och livet kænns allmænt tungt.
  Tack 🙂
  Stor kram till dig

 7. Anonymous says:

  Vad / Hur är man FABULOUS !!!

 8. Nikolette says:

  Klart att jag inte sviker din blogg, jag älskar den!!!!

  Ditt jobb verkar helt fantastiskt roligt! Jag önskar att jag kunde jobba med någonting sånt i framtiden 🙂

  Kram Kram

 9. rebecca says:

  Ja, ja, ja!! Jag ÄR fab, det ÄR jag!! =)

 10. TACK för fina kommentarer ! 🙂 Ja, mitt jobb är verkligen fantastiskt roligt. Jag njuter !

  Anna-
  Skickar massor med kramar och hoppas att du snart får dansa igen… Kram !

  KRAMAR !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *