Hello onsdag!


För mig är januari den månad då jag reflekterar över året som gått och blickar framåt mot nya mål, utmaningar och äventyr…

Hej vänner! Idag blev det en normal start på dagen = inget obehagligt fall i trappan. Uff, det var så hemskt att se henne ramla och det är vid sånna tillfällen man påminns om hur skört livet är och hur snabbt allt kan förändras… Och det är ju något som vi blivit ekstra påminda om de senaste dagarna genom det fruktansvärda som hänt på Haiti. Livet är oförutsägbart och därför ska vi ta tillvara de dagar vi får…

Jag kom precis innanför dörren. Först lämnade jag Johanna på dagis och vad jag gjorde sen får ni se i nästa inlägg 😉 Nu väntar en dag med diverse jobb + ärenden också ska jag kosa mig . Trenger en sån dag idag känner jag.

Önskar dig en strålande vacker onsdag ! 🙂

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Hello onsdag!”

 1. camilla says:

  Tusen takk for at du blogger:) Blir så glad ev å titte inn her. Kos deg skikkelig i dag:)

 2. Camilla-
  Tack snälla du ! det var fint sagt! 🙂 Önskar dig en flott dag. Klem! 🙂

 3. helena says:

  Hoppas du och lilltjejen får en bra dag idag!
  Tack för fina inlägg varje dag, mysigt att kika in här när jag har en lugn stund!

  sköt om er idag

 4. Helena-
  Tusen tack för din trevliga kommentar! 🙂 blir glad! Önskar dig en riktigt fin dag! Kram! 🙂

 5. Låter som en riktigt bra idé, ibland måste man vårda sitt inre också!
  Tur att det gick bra med Johanna, det är så otäckt när de små faller. Här hemma går jag med hjärtat i halsgropen hela tiden då Oliver vingligt tultar omkring numer. Det blir en del blåmärken och bulor.
  Hoppas att du får en härlig onsdag. KRAM Lotta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *