Hello soliga tisdag!

Allmänt

168397-2069
Det här är en av Johannas favorit sysselsättningar.. Hon söker fram ett läppstift eller läppglans i någon av lådorna på badet, sen sitter hon och "kletar" ut allt på golvet, på väggen, på ja, allt…! Idag hade hon hittat en "Dior box" med olika lipgloss och som ni ser så blev hon lite överaskad då jag "kom på henne" 😉  Men jag använder ändå aldrig den där boxen så hon fick leka vidare.. 🙂

Godmorgon alla läsare! Idag är jag lite sent ute med mitt 1:a inlägg av 2 orsaker… 1: Johanna och jag sov till 9.20, 2: det hände en sak igår som gör att jag inte är helt i "bloggform" idag. Men – solen skiner från en vackert blå himmel och min ängel Heidi är här och leker med Johanna nu så detta kommer att bli en riktigt bra dag! 🙂

Idag ska halva familjen till frisören. Jag ska iväg och ta bort mina extensions nu på dagen och då får Johanna följa med för jag ska försöka tajma det så att hon sover då jag är där och sen ska jag åka iväg och klippa Guccis päls i eftermiddag.

Jag återkommer snart igen, men nu ska jag passa på att få gjort en del när Heidi är här också ska vi strax iväg ut också..

Önskar dig en lovely dag och här kommer dagens citat som jag tycker är riktigt riktigt BRA:

"Fokusera idag på att känna tro och tillit till att allt kommer att ordna sig, istället för att ägna energi åt att vara rädd för sådant som du tror att du inte klarar av."
/Ur "En härlig bok."

Njut dagen och.. "don´t worry… be happy"! 🙂

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Hello soliga tisdag!”

 1. Malin says:

  Johanna är så otroooligt söt! Den där bilden var helt underbar! Påkommen med händerna i kakburken. Typ 😉 I lipgloss burken iallafall!!

 2. Satu says:

  ha ha *sicken liten busig tjeja*
  (har en jag med)

  tråkigt med personer som inte kan låta bli att lämna negativa kommnetarer -helt onödigt..

  Kram tjejor

 3. anna says:

  Keep up the good work och låt inga elaka människor bryta ner er, då har dom ju vunnit 🙁
  (Om det nu var det det ledsamma handlade om )

 4. josefine says:

  haha söta, ni nog 75% som ska t frissan? =) Om ni inte bokade om! Annars får hon gärna sova här på balkongen!!! Varm kram!

 5. Frida says:

  Vilken söt bild på lilla prinessan 🙂

 6. Silje says:

  Så nydelig!
  Skikkelig tatt-på-fersken-look:)

 7. Sanna N says:

  Hejsan vilket bra citat, jag kopierar det o lägger i min blogg, det var så träffande på mig just idag..Tack för att du har sån bra blogg o hoppas allt ordnar sig för dig när det blev tufft igår som du skrev…Kram kram

 8. Carina says:

  Kan man klippa katter? Det visste inte jag. Följer katten med till Thailand?

 9. monica says:

  Verdens skjønneste 😉

 10. Evelina says:

  Hej!

  Tack för att du finns! Jag älskar dina citat och din positiva inställning till livet. Du gör mig så motiverad att kämpa på. Tack! Jag älskar den rosa prinsesspennan.

  Kramar och kärlek
  Evelina

 11. AnnaStina says:

  Ååå ni är så underbara!! Tack så jätte mycket för era glada kommentarer till mig idag, ni gör mig HAPPY!!! 🙂 Jag har gått in och läst vad ni skrivit till mig i löpet av dagen och ni har gjort min dag så – tack!! 🙂 Och ni har självklart helt rätt i att elaka kommentarer inte ska få uppmärksamhet.

  Sanna N-
  Jag blir bara glad om du kopierar citat! Kram 🙂

  Carina-
  Perserkatter har lång päls och om man inte borstar den varje dag så blir det tovor och då måste man klippa bort dom 🙂 Gucci ska inte med till Thailand, han ska bo hos en kär vän.

  Evelina-
  Tack för de finaste orden! 🙂 Din kommentar värmer och gör mig glad 🙂 Och jag blir även glad över att du tycker om pennan 🙂 Önskar dig en härlig dag! Kramar! 🙂

  Kram på er alla underbara!! Ni lyser upp! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *