Hello sunny sunday !


Johanna på sitt rum runt kl.09 på morgon. Hon fick den rosa boan av påskharen (den kommer från barnbutiken på NK).

Hej mina sweeties! Solen strålar från en vackert blå himmel och jag suger i mig av den energi som solstrålarna som hittar till mitt skrivbord ger mig för jag har tÿvärr en mindre bra dag…. men jag ska göra mitt yttersta för att bli glad igen a.s.a.p. Lovar!

Lämnar er med några ljuvliga morgonbilder av Johanna. Hon ville plötsligt pynta sig och älskar då jag fotograferar henne så det blev många pics 😉J var så glad i påsk-chokladen hon fick på morgon att hon hoppade upp & ner.

Önskar dig en flott dag fylld av kärlek till livet ! 🙂

KrAmAr! ♥

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Hello sunny sunday !”

 1. Anonymous says:

  Jag drömde om dig inatt! Om dig och din nya fina butik som var fylld med så mkt vackra saker. Bla en lavendelfärgad soffa?! 🙂 Affären var så härlig och ingen under 15 år var välkommen (säkerligen nån känsla hos mig eftersom jag blir galen då jag varje gång pyntar med ngt här hittar det trasigt eller förstört av nått av barnen inom en timme)

 2. Hellie says:

  Vilken söt liten prinsessa du har!:)

 3. Camilla says:

  Å så søte bilder av søte J. Håper du kommer deg fort for er veldig glad i å titte inn her å se de inspirerende innleggene dine. Du forgyller dagene mine. Blir det rosa el blå kjole på deg? Jeg ville sataet på blå;)Ha en strålende dag vakre du:)

 4. yvonne says:

  Hej,

  Vet inte vad det är som gör att du har en dålig dag. Jag har såna ibland och botar dem med en joggingtur. kan verkligen rekommendera det, ett super sätt att ladda om batterierna.

  Hoppas solen skiner snart även i ditt inre:-)

  kram
  Y

 5. Annika says:

  Håller med yvonne ovan, motion brukar göra underverk för mig när jag har en down-dag. Jag joggar inte men tar en extremt lång promenad på cirka 2 timmar. Som tur är går dessa trista dagar över ganska snabbt… Önskar dig en trevlig påsk!

  Hälsningar från annika

 6. Wenche says:

  Håper du har hatt en bra dag idag, Anna-Stina:)
  Klem:)

 7. Tjaa!
  Vad tycker du om det du ser på min blogg just nu?
  Jag bjuder på musik, festbilder, fotograferingar av olika slag, videoklipp, vardagslivet och events som t.ex modevisningar och intervjuer.
  KRAM

 8. baraemlan.se says:

  Åh herregud så söt liten tjej! 🙂 Riktigt girlie!

 9. Madeleine says:

  Ibland måste man ha mindre bra dagar..så är livet.
  Ta han dom dig ordentligt idag A-S och omge dig med nära och kära.

  Stor KRAM

 10. Reidun says:

  Hei!
  Ja noen dager er dårlige enn andre uten at man kan sette fingeren på noe spesielt.jeg og synes det hjelper å komme seg ut i frisk luft..håper det går bedre med deg nå…

 11. Elisabeth says:

  Hei AS! Håper at søndagen ble bedre utover dagen, og at dere har hatt en fin dag sammen. Her har det vært en svært rolig dag etter at jeg kom hjem fra jobb – har allerede glemt at jeg vasket leiligheten etter at jeg kom hjem ; ). Klar for en ny arbeidsdag i morgen – sånn er påsken i år! Gleder meg til fri på tirsdag, har tett programm da. Ønsker dere en fin kveld. KLem

 12. Tine says:

  Hejsan. Härlig blogg. Tänkte bara fråga, vilken kamera använder du? 🙂

 13. fashionfairy says:

  Ååå vilka söta bilder 🙂 En riktig prinsessa

 14. Åh, vilka härliga bilder!

  Sköt om dig och ha en härlig vecka!

 15. johanna says:

  gud vad underbart! så söt hon är. jag önskar er allt det bästa!

 16. jayde says:

  En riktig sötnos.) Oj vad många prylar det finns i med i bakgrunden. Det måste ta tid att städa sen när man ska få rummet i ordning:)

  PÅSK KRAMAR

 17. Hanna says:

  Hoppas din söndag blev bra iallafall och att du vaknar gladare idag! Jättesöta bilder på Johanna som alltid! Kram/Hanna

 18. Karin says:

  Hej
  Hoppas den här dagen blir bättre:) Ville bara säga att jag läser varje dag, men kommenterar ej…:) Jag tycker om din blogg av många anledningar, men främst för att du är en vuxen person (uppfriskande i bloggvärlden) som inspirerar andra. Jag gillar verkligen att du är kvinna som går rak i ryggen o positiv genom livet, så vill jag också vara! 🙂
  Tack för att vi får vara med på en del av Er vardag!

 19. Sandra says:

  Kommentera dagens låt på min blogg! 🙂

 20. Kim says:

  Supersöt tjej du har:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *