Hello tisdag !

Allmänt


Karl Johan runt kl. 10 på morgon och för er som inte varit i Oslo kan jag berätta att det stora gula huset ni ser rakt bakom mig är slottet och snett bakom mig på höger sida är Zara och i gatan bak mig, om man tar vänster, är Louis Vuitton  😉

ÄNTLIGEN!!!! kan jag blogga igen efter tekniska problem . Min dator mår verkligen INTE bra… men – på något mirakulöst sätt så fungerar den i alla fall nu igen och det är ju huvudsaken ! 🙂

Här startade dagen strax efter kl. 06 och när jag lämnat Johanna i barnehagen så tog jag mig en prommis down town för att fixa ett par ärenden.  Och när jag gick där på Karl Johan strax efter 09.30 idag så kändes det som att jag var "utomlands" för det var bara jag och en väldig massa turister eftesom butikerna inte hade öppnat ännu.  Och en av alla dessa turister fick ta en bild av mig 🙂


Nu har jag – äntligen – den här fina schablonen här hemma och den ska upp bakom Johannas säng. Ska fota och visa när den kommit på plats ! 🙂 Finns hos Panduro Hobby för 239nok.

Har försökt att få igång pc´n sedan jag kom hem runt kl. 11 och här pågår nu STÄDNING. Det är verkligen härligt att få ordning & reda 🙂

Önskar dig en fabulous tisdag !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Hello tisdag !”

  1. Anna says:

    Fin du är där på Karl Johan och det kommer bli så fint med schablonen på sötaste Johannas rum, ser framemot att få se resultatet senare =) He det gott! Kram!

  2. AnnaStina says:

    Tack Anna ! 🙂 Jag lovar att visa bild då jag fått upp schablonen. Det blir nog nästa vecka.. ! Önskar dig en härlig dag ! Kram 🙂

  3. Josefin says:

    Hej! Har Zara flyttat från Bogstadveien? Eller har det öppnat ett nytt? Ha en fin dag! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *