Hello tisdag 28:e april !


Igår hände det igen ! när vi var på väg hem från dagis så stoppade en söt bloggläsare oss för att hälsa och jag blev som vanligt jätteglad  🙂  (Birgit : Tack för att du kom fram till oss och kos dig massor i Oslo ! (hoppas jag skrev rätt namn nu?)

Oj, oj, nu går det undan i svängarna här hemma kan jag lova för i natt köpte jag flygbiljetter till mig & Johanna och i kväll reser vi hem till Luleå ! 🙂 Vi har inte varit hemma hos min familj sedan i juli så det ska bli jätte KUL ! och idag fyller min kära bror år så imorgon ska det firas .  (världens största GRATTIS på födelsedagen Johan ! ses i morgon ! Kramar!)

Det ska bli sååååå LYXIGT att få umgås med familjen, slippa laga middagar, träffa vänner, "bara vara", äta kinasnacks, löjrom, hushållsost, limpa, chips med dill & gräslök m.m  m.m och att få höra att alla talar svenska en stund 😉

  
Johanna går helt "bananas" när hon springer in i lekrummet på Mc.D och det slutar alltid med att jag får krypa in där själv för att få ut henne så bli inte överraskad om du ser mig där inne en dag 😉

Bäst jag skyndar på här nu så att vi inte missar flyget i kväll..

Önskar dig den BÄSTA dagen! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Hello tisdag 28:e april !”

 1. Wenche says:

  God tur "hjem" i kveld, kos deg masse med familien:)

  Stor klem:)

 2. Tusen tack Wenche ! 🙂 Klem !

 3. Haha men de är väl skoj att krypa rundor där inne bland alla ungar?! ;P

  Kika gärna in på min blogg =) http://lvdp.blogg.se

 4. Birgit says:

  Det var så hyggelig å treffe dere ! God tur hjem og kos dere sammen med familien !! Johanna er virkelig en liten søtnos !!

  Klem

 5. Em says:

  Härligt att komma hem.

  Sverige bjuder på vackert väder och nu börjar det på att bli riktigt grönt och fint.

  Ha så trevligt hos familjen och trevlig valborg!

 6. Michelle says:

  Trevlig resa!!!!

 7. Hihi… kul att träffa på en bloggläsare så där 🙂

 8. Hanna says:

  Å vad mysigt att få komma "hem"! Ha det så kul nu!

 9. Silje says:

  Fantastisk blogg gizmolina. En av mine favoritter. Sjekker innom hver dag. Tar meg en frihet og benytter anledningen til å hilse til Birgit på bildet.

  Heisann Birgit Burde vist at du også leser gizmo bloggen.Jeg ble tipset av Marit for et års tid siden. Håper alt står bra til med deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *