Hello tisdag !


Festligt från vi.sualize.us. Jag blir GLAD av ballonger !

Så där ja. Nu har jag stylat klart morgondagens outfits som går i festens-tecken och det är hög tid för mig att sova gott 🙂

Imorgon startar mitt fotoshoot kl. 09 så jag passar på att önska dig en STRÅLANDE tisdag!

P.S Ni är många som frågat om jag kommer att blogga på semestern? Svaret är : Ja ! 🙂

GoDnAtT & gOdMoRgOn KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Hello tisdag !”

 1. Anonymous says:

  Ønsker deg en strålende tirsdag:-)

 2. Sagas mamma says:

  God Morgon! Älskar att varje morgon kika in i din blogg (och läsa inlägg från kvällen innan!!) och inspireras. Bättre start på dagen finns inte!!

 3. Jessica says:

  Jag är så imponerad av din energi, vart får du den ifrån? Tips tack! 🙂

 4. Madelene(Landvetter) says:

  Hej.
  Hoppas att din Tisdag blir bra. Själv är jag hemma från jobbet med feber och förkylning.
  Ha det så jätte bra.
  Kram

 5. Johanna says:

  Vilken tur att du ska blogga på semestern, hade varit tråkigt för oss annars!:)

  Hoppas du har en jättebra photoshoot idag:)

  Kram

 6. Nicky says:

  Gud vad spännande och roligt med fotoshoot…tycker jag 🙂 !

  Ha en fin vecka! Kram/Nicky 🙂

 7. Carro says:

  Hej Anna-Stina!
  Jag är en trogen läsare som fullkomligen älskar din inredningsstil! Vi har precis flyttat och är i full gang med att inreda. I köket har vi en stor avskild matplats (öppen planlösning mellan köket och matdelen). Problemet är att det inte är draget nagot uttag för lampor över platsen där vi kommer ha matbordet och det finns bara ett uttag pa golvet. Vi är inte sa tekniska jag och min man, sa att vi vill börja dra sladdar och el och grejer. Sen sa tycker jag att det är sa fult att ha en sladd hängandes pa väggen upp till taket där vi skulle kunna kroka i en lampa. Hur skulle du ha ordnat en snygg lösning pa det problemet sa man far ljus rakt ovanfran pa matbordet? Förstar om du inte hinner svara men jag tänkte att du alltid är sa kreativ, eller kanske nagon annan läsare?

  Kramkram

 8. Josefine says:

  Vart ska ni på semestern?

  Hinner du skicka vinsthalsbanden innan du åker tro?!

  Kram och ha en fin dag!

 9. Britta says:

  Hej Anna-Stina! 🙂
  Jag följer din blogg nästan varje dag, men har aldrig skrivit en kommentar. Så nu är det dags – för jag tycker du är superduktig och inspirerande, så stort tack från en nöjd blogg-läsare, fortsätt med vad du gör, det uppskattas ska du veta!! 🙂

 10. Britta says:

  Hej Anna-Stina! 🙂
  Jag följer din blogg nästan varje dag, men har aldrig skrivit en kommentar. Så nu är det dags – för jag tycker du är superduktig och inspirerande, så stort tack från en nöjd blogg-läsare, fortsätt med vad du gör, det uppskattas ska du veta!! 🙂

 11. Anonymous says:

  Carro! Kontakta en elektriker så drar han från närmsta eluttag. Säkert och snyggt!

 12. Weronica says:

  Ja ballonger är festliga. Det livar lixom upp lite 🙂
  Trevlig semester.

 13. Em says:

  Hoppas att din tisdag blev bra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *