Hello torsdag!


Idag har jag på mig tunika från 120%lin, jacka från Juicy Couture, sjal från Erfurt och jeans från Zara.

Idag har jag en sån där dag då allt tar längre tid än det brukar… och jag känner mig inte lika happy som jag brukar men det brukar som tur är gå över fort och jag brukar snabbt bli GLAD och effektiv igen ! 🙂 

Jag har hunnit: lämna Johanna på dagis, varit runt i butiker och plockat till foto, varit till Hjemmet Mortensen och blivit fotograferad till den blogg jag snart ska köra igång hos dem (Gizmolinas fortsätter självklart som vanligt!), varit till studio och lämnat 14 klänningar, varit till Huset Høyer (agentur för bl.a. By Malene Birger) och träffat finaste Cecilie som har agentur för bl.a. Lexington Clothing och nu är jag hemma en snabbis innan jag ska iväg ut på mer plock.


Vid sminkbordet i fotostudio tidigare idag. Och hoppsan ! ser ut som att Odd Molly tunikan har flyttat in hos mig 😉

Efter alla mina "plock-rundor" så har jag super koll på vad som hänger runt omkring i butikerna så om ni undrar över något plagg som ni sett så kan ni bara fråga mig. Jag vet vart det finns ! 😉 

Hoppas att du har en GLAD-DAG idag och att världen ler mot dig !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Hello torsdag!”

 1. Anna says:

  Man FÅR känna sig lite unhappy ibland…det är ok! Jag har en mysdag med min son (7år) idag, vi har cyklat till stan där vi klippte honom. Min fina son så duktig att cykla i stan 🙂 Solen skiner här i Stockholm idag när jag råkar vara ledig, vilken tur, annat var det igår! Ha en fin eftermiddag och kväll fina A-S!! Kraaam

 2. I bland känner man sig bara inte helt i form,
  det blir säkert bättre snart!
  Va rädd om dig

  kramar Anna

 3. Maja says:

  Hei! Jeg synes håret ditt er kjempefint. Har du extensions nå? Hvor har du gjort det og vil du anbefale å gjøre det hvis man ikke er helt fornøyd med sitt eget hår?

 4. Mingar says:

  Att ha en dag då man inte känner sig på topp är bara mänskligt och helt ok!
  Tunikan är bara sååå fin!! Bra köp!! Hoppas att du får en go kväll!

 5. Vibeke says:

  Det er godt å høre at du også er som alle andre – og ikke på topp hele tiden. Uansett er du fantastisk positiv og en riktig solstråle som sprer glede på din vei. Keep shining. Klem

 6. Åsa says:

  Med risk för att bli tjatig… dina kläder är sååå fina!
  Ha en underbar kväll!

 7. susan says:

  Den tunikaen fra Odd Molly er bare nydelig, kan du si meg hvor mye den koster?

 8. Anonymous says:

  Du har så fint hemma, du är en stor inspirationskälla till mig. Har nämnt dig i min blogg o lånat ´några bilder av dig. hoppas det är ok.

  Kram söta du

 9. Siskan says:

  Nej, inte deppa! Se det fina, underbara i allt istället! Såna känslor ska bort, bort!!

  susan: tunikan kostar ca 2200 svenska kronor, ett fynd! =)

 10. LiSSaN says:

  Hahaa! Ja, jo jag har faktiskt en fråga – men det är på avdelning barn H&M… =)
  Det ska finnas ett par grå/svart spräckliga barnkängor i tyg med silvertråd i (tunn tråd). I Göteborg var det bara 1 (!!!) butik som tog in dom och de försvann givetvis fort. Hur kan jag få tag i dessa? Vart finns dom? =))

  Odd Molly tunikan är SÅÅ fin!!

  Kram Lissan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *