Hello torsdag!


Jag älskar ballonger och ni vet väl vad Puh säger: “Man kan aldrig vara nere med en ballong”.

Godmorgon mina blogg-vänner! När jag vaknade idag och fick se att klockan var 08.30 så blev jag liiite stressad också påmindes jag om att jag borde lagt mig tidigare igår, eller idag, eller vad man nu säger då klockan är 03? Hur som helst så är det lite för sent… Kanske jag borde fixa en inställning på min pc så att den slår av sig automatiskt tex kl. 01 och inte går att få på igen förren kl. 07? 😉

Nu är i alla fall Johanna på dagis och jag är igång med min dag vilket känns HÄRLIGT ! Jag trivs så himla bra med mina uppdrag och jag njuter verkligen dagarna 🙂  och nu är full-fart fram till 1:a dec då vi lyfter mot sol, bad & värme. 


En dag snart kan du tävla om helt bedårande FINA hårspännen här hos mig. Håll utkik!

Hoppas att du vaknat PIGG och full av energi och att du får gjort allt du tänkt dig idag ! Nu kickar vi igång den är dagen med den HÄR låten också kööööööör vi !!! Wiiieee! Have FUN today !

KrAm! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Hello torsdag!”

 1. Vibeke says:

  Hei. Det er helt utrolig hvor mye energi du har, også trenger du tydeligvis så lite søvn. Jeg hadde vært helt kaputt med så mange sene kvelder. Også ser du jo alltid så fresh og opplagt ut.

  Klem Vibeke

 2. Wenche says:

  For en herlig dame du er! GOD torsdag :o)

 3. Pethra says:

  Kikar förbi och önskar dig en härlig torsdag.

  Vilka snygga ballonger. 🙂

 4. Jessica E says:

  Hej underbar Anna-Stina,

  Det vore kul ifall du kunde berätta hur du kom in på stylist-uppdrag banan. Fann de din blogg som de gillar, eller sökte du uppdragen?

  KRAM

 5. Ida says:

  Det är alltid llika roligt/inspirerande att gå in på din blogg och se alla fina bilder 🙂
  Önskar dig en härlig dag!

 6. Annie says:

  härligt phu citat ^^

 7. Yvonne says:

  Alltid lika kul att läsa din blogg!!!

 8. Sara says:

  Hihi, älskar det Puh-citatet. Har det i headern på min blogg. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *