HELLO VINTERFERIE.

Allmänt

Det är så lätt att fokusera på sina fel & brister så detta blir dagens tänkvärda.

Heeeey sweeties ! 

Vips så är det vinterferie (som sportlov heter här i Norge) och det var såååå lyxigt att få starta veckan med sovmorgon !  Sen har lilla J har redan fått hänga med mig både på nagelfix och en sväng till butiken för att hämta varor som ska packas + postas till mina webshop kunder och nu har vi precis lunchat och J sitter och mumsar på dessert: en rosa cupcake pyntad med blomst & glitter.

Själv måste jag försöka hålla mig låååångt ifrån desserter + godsaker, speciellt sedan jag fick bilderna från fotoshooten med H&M.  Oh my,  I´m officially fat… så ska försöka flytta fokus från choklad till frukt. Men som sagt: vi ska vara snälla mot oss själva… Och på tal om H&M, du har väl inte missat att du kan byta kläder med mig, Silje, Celine m.fl. ? på ett bytteparty på H&M´s showroom .   Läs mer HÄR .

Gårdagens = min nya snygga guld-poncho från Line of Oslo (news i min webshop) som glittrar i kapp med snön.

Jag matchade min nya snygga poncho med finaste plånboken / lilla väskan från norska MOO och mina favorit solbriller från Gucci som jag shoppat för typ 100 år sedan.

Nej, nu ska här packas varor ! 🙂

Önskar dig en amazing dag !!!

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “HELLO VINTERFERIE.”

 1. susan says:

  Tøysejenta – du er vel ikke tjukk vel. Du får ta frem det bilde av deg i thailand på den bademadrassen, der ser du ut som en bondbabe:-)

  • gizmolina says:

   Nu är du snäll alltså. Tusen 1000 tack !!! men tyvärr har jag tryckt i mig en del godsaken sedan dagen då jag låg på den där badmadrassen… 😉 så får skärpa till mig lite… Önskar dig en riktigt fin kväll ! Klem !

 2. pilotfrun says:

  Jag hade så gärna bytt kläder med dig!!!! Men jag bor ju i Sverige. Ett tag till i varje fall. Sen blir det Malaga:))
  Kram och tack för tänkvärda ord!
  Rebecca

  • gizmolina says:

   Så spännande med flytt till Malaga ! 🙂 och ja, tyvärr gäller tävlingen endast de som bor i Norge den här gången…. Njut din kväll ! Kram!

 3. johana says:

  du är JÄTTEfin!!

 4. Emma says:

  Jag tycker du är jätte vacker. En förebild.
  Kram

 5. DU är definitivt inte fat!!! Du ser strålande snygg ut vareviga dag. Så det så! 🙂 KRAM

 6. Kristine says:

  Du ser superflott ut! Men jeg kjenner igjen følelsen, og jeg tok tak i det selv og begynte med personlig trener på Studio Jobbsprek på Aker Brygge. Det kan jeg virkelig anbefale! De er fokuserte og lytter til de mål du måtte ha – jeg har fått en helt ny treningsglede og allerede etter kort tid en kropp jeg er langt mer fornøyd med.

  Dette er ingen betalt reklame for dem skal sies, jeg er bare superfornøyd og selv om det koster en del penger så er det verdt det – jeg har rett og slett investert i egen helse:-)

  Hilsen Kristine

 7. Joss says:

  Din blogg är underbar! Tack för att du förgyller mina dagar! 🙂

 8. Susan says:

  Og HVOR får msn kjøpt MOOvesken?
  Tips mottas med stor takk;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *