HELLO WEEKEND!

Allmänt

Vackra blomster + kalla bubbles + inspirerande magasiner = mitt helg-godis.

Gooodmorgon vänner!

Johanna badar skumbad, jag inviger mitt nya lilla kontor och ute stråååålar solen från en vackert blå himmel. Som pricken över i är det dessutom HELG! Planen idag är hemmafix och sen kommer  fina vänner över på middag. Ä.l.s.k.a.r. lördagar!

Nya Violettakort att sätta in i samlealbumet = Johannas helg-godis.

Önskar dig en helt underbar dag! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “HELLO WEEKEND!”

 1. Titti says:

  Godmorgon! Skuttar in här för du har ju lite koll! 🙂 Vad köper jag till svärmor som fyller 50+ om några dagar!?!? Totalt tom på idéer. Tidigare presenter: Spa-upplevelser, äventyrupplevlser, resor inom och utom Sverige. Jag har panik över det här då jag vill att det blir nått fint och bra. Min man? Du menar han vars mamma fyller år? Han bryr sig som vanligt inte, trots att han har världens bästa och finaste mamma! 🙂 Tacksam för hjälp!

  • gizmolina says:

   Åhh så kul att du ber mig om hjälp med present-tips Titti! 🙂 Låt mig tänka till lite…. återkommer!

   Njuuuut lördagen! Kram!

  • gizmolina says:

   Hej igen Titti! Nu har jag tänkt lite… men, det låter som att ni har gett henne helt fantastiska och väldigt lyxiga presenter tidigare år så det gör ju inte detta enklare direkt .. 😉 Men, här är några förslag: fyll en feelgood-sommar-korg med champagne, en ny sommarklänning, solbriller / accessoarer (en vacker sjal…), inspirerande magasiner som hon tycker om, praliner, ny härlig parfym…. . En fotobok där ni samlat minnen från alla resor / tidigare födelsedagar. Resa till Stockholm och gå på teater / show.

   Lycka till med presentshoppingen! Kram!

   • Titti says:

    Tack för ditt svar. Har iaf hittat en väldigt snygg bag och silkespapper att lägga ner presenten i… Ett par solisar kanske… Vi ska åka utomlands tillsammans snart så det vore kanske nått.. och en god bok till solstolen.. nått annat att läsa än de barnböcker hon ivanliga fall underhåller våra barn med! 🙂 Ha en fin dag! och tack för tipsen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *