Helt bananas.

Allmänt

168397-1396
Hjärtat sitter uppe på vår köks ö. Tokigt värre.

Min busiga Johanna visar fram en banan och bad mig hälsa att "hon tycker att alla borde äta mer frukt för det är ju så nyttigt & gott, framförallt banan för det tycker hon är godast. Sen är det smart att man blir så mätt av banan också."

Hemma hos oss skulle vi inte klara oss utan bananer. De "räddar" oss då vi "inte hinner äta men är hungrig" för bananen kan man äta samtidigt då man springer nedför trapporna  på väg ut. Och jag har alltid en banan i väskan då jag och Johanna är ute på dagarna "in case of emergency" 😉 (=någon av oss blir panik hungrig).

På tal om bananer : Här i Norge säger man ofta att man gick "helt bananas" om man tex gått helt crazy på shopping (=shoppat mer än man tänkt sig). Jag tycker att det är ett så härligt uttryck. !

Nu ska vi göra oss klara och ge oss ut på dagens tur. Idag går den till R.O.O.M. för några ting jag beställt där är klara för hämtning. Jag kollade föresten upp om nya Lexington Living boken kommit till Norge ännu? men det har den tyvärr inte så jag får shoppa den i Sverige nästa vecka.

Och just det ja – jag har ju helt glömt att berätta! Vi gör ett nytt försöka att resa till Sverige imorgon jag och Johanna! Vi flyger till Luleå och blir där 1 vecka och sen tar vi Stockholm på vägen hem. Och en sak är säker – imorgon ska vi I N T E försova oss 😉

Hoppas att din dag är härlig trots regnet och att du får gjort allt du tänkt dig! Men om du inte hinner allt så är det ju härligt att det alltid kommer en morgondag. Och imorgon är det ju inte vilken dag som helst heller. Det är FREDAG! Tjohooo! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Helt bananas.”

 1. Angel says:

  bra tips där lilltjejen *s*

 2. Lea says:

  Hej!
  Läges rapport ang. vädret i norrbotten!!Morgon temp -4,3!!
  Men nu eftermiddag härligt soligt och 3,9 plus!!!
  Välkommen till norr.

 3. Frida says:

  Fredag fredag fredag 😉 vad mer kan man säga, mums.

 4. trine says:

  Hei Darlig, vet ikke om vi får tid til å sees før dere drar i morn…:)
  vi kan jo ringes litt senere i dag.
  Helt banans.. sender med en link, jeg fikk idag.. synes den var så himla søt. Med lyd! Gleder meg til imorgen;)
  Stor klem til dere

 5. josefine says:

  jag använder uttrycket flitigt =) Puss på er o tack för att du bryr dig!

 6. Mi says:

  Söt liten dotter du har! Brukar läsa din blogg ibland och bli inspirerad av din livsglädje. Man blir alltid glad när man läser din blogg. Ha en trevlig kväll! =)

 7. Sessan says:

  Ha en underbar vecka hemma !!!
  & hälsa Sthlm från mig…..

  Massa kramar till er båda
  från mig & min lilla sessa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *