Hemma !

Allmänt


Oss på Centralstation i Stockholm. Jag reste i bekväm outfit: tights Wolford, långt linne Filippa K, topp Splendid, hood Juicy Couture, jacka H&M Trend och stövlar BilliBi. Johanna är väldigt glad i sin väska från H&M och hon var SÅ trött då bilden togs för hon somnade på vägen till Centralen..

Tågresan hem gick jätte bra ! 🙂 och jag är SÅ glad & tacksam för att min kära moster & Anders körde oss till Centralen och hjälpte oss på tåget med allt bagage. (Tusen miljoner TACK !!!)  Resan tog 6,5 timmar och vi ankom Oslo strax efter kl. 21 i kväll.


Så här bekvämt ligger man inte på flyget ! 😉

Johanna sov ett par timmar, tittade på dvd, busade med ett sött par som satt på andra sidan gången, myste i mitt knä också läste vi böcker och klistrade med klistermärken. När hjärtat sov så blev det blader för mig också skrev jag på min reseberättelse om Phuket.

Det här var första gången som vi åkte tåg Oslo – Stockholm t&r och jag måste säga att det är verkligen ett bekvämt sätt att resa på när man har barn och när man har tok mycket bagage 😉 (ingen risk för övervikt !)

 
Johanna med moster Birgitta & Anders på Centralen och till höger deras söta katt Julia som Johanna älskar att leka med.

Nu är jag super trött så jag ska hoppa i säng. Imorgon har vi en ny vecka framför oss och då presenterar jag den lyckliga vinnaren i tävlingen + att jag drar igång en NY tävling ! 🙂

Hoppas att din weekend varit riktigt härlig och att du får sova gott i natt.

God natt kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Hemma !”

 1. Emma says:

  så mysigt det såg ut på tåget. Vilken söt liten flicka.

 2. jenilita says:

  hon e alltid klädd i rosa så sött

 3. Nelly says:

  oh, va sött johanna ligger ner, med benen i kors. ; )

  synd att jag missade tävlingen. tror jag måste beställa en sån poster, för jag tycker de var så snygga o passar mig bra. alltid stressad innan jag ska utanför dörren. ; )

  kram

 4. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Godmorgon på er ! och TACK för era trevliga kommentarer 🙂

  Nelly-

  klart du ska beställa postern. Den är SÅ fin ! 🙂 själv längtar jag till min rosa hänger i hallen här hemma 🙂 Kram!

  Kram på er girls ! jag önskar er en underbar dag. 🙂

 5. de-E-nice says:

  det ser jobbigt ut att bära med sig alla de där väskorna och dessutom klara av att köra vagnen samtidigt.. hoppas de gick bra! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *