Hemma hos: Malene Birger.


Klädstativ på hjul = enkelt att flytta på.

Det känns som att jag har visat detta hemma-hos tidigare? eller kanske inte? Hur som helst: jag såg det precis hos Sköna Hem och denna dam bor så FINT att man kan se hennes hem (minst!) en gång till 🙂

Också passar det bra med en “visning” på en söndag för idag är det många som springer runt och tittar på nytt hem. Även vi funderar på flytt… vi vet bara inte riktigt vart ännu? för samtidigt som jag älskar det “enkla” livet med att bo i en våning i city så saknar jag gräsmatta till Johannas små fötter


Stilig arbetsplats!


Inspirerande böcker har fått ett helt eget bord.


Den där mattan/duken som ligger över bordet har jag tittat på många gånger som överkast till vår säng i Thailand. Den är riktigt fin !  (finns bl.a. på en Marockansk butik i Phuket Town + på Little Buddha här i Oslo).


Snäckor i handfatet = fin detalj.


Lovely sovrum ! Snygg färg-mix och smart lösning med brickor som sängbord.


Visa fram dina finaste skor !

Malenes hem har varit i sååå många magasiner senaste tiden, både denna lägenhet + en annan. Kanske därför det känns som att jag visat det tidigare?

Just nu är jag inne i en “jag-vill-göra-om-hemma” period och jag ska göra några små förändringar till veckan (då jag har mer tid), ser fram emot det 🙂

Bäst jag kryper upp i sjeselongen nu innan skatten vaknar 😉

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 12 Comments

12 responses to “Hemma hos: Malene Birger.”

 1. Sandra says:

  Härligt med eventuella flyttplaner. Vi har en dotter på 3,5 år och vi bodde tidigare centralt i sthlm och flyttade ut till Ekerö och vår villa. Dottern är så lycklig över att vi bor i hus (som Pippi gör) och älskar vår tomt med gräsmatta. Så jag rekommenderar verkligen husliv;)

 2. Anna says:

  Nääääe, älskaaaar er våning!! Verkar stor och härlig! Det finns säkert mysiga parker runt om där ni bor, där ni kan känna "gräs under fötterna". Och sen gillar jag Hemma-hos-A-S, vi som bor i Sverige och aldrig kunde läsa om ert hemma-hos repotage i…var det Kamille?? Kul när du bloggar om nåt annat än dina plock, sorry! Jag har möblat och fixat lite små saker här hemma idag – kul! Så blogga lite mer om ditt hem och vad för små saker du tänkt att fixa, det kan inspirera oss andra 🙂 Kraaam

 3. inte så konstigt att de där hemmet visas om ch om igen.. de är ljuvligt!

 4. Malin says:

  vilken fin blogg:) hur är det?

 5. Anonymous says:

  Är det någon av er stora bloggare som har något tips på vad man kan blogga om?
  Kram på dig <3

 6. Liinda says:

  Malene Birger är en av mina absoluta favorit designers! Helt galen vad snyggt hon bor! 🙂

 7. Kajsa says:

  ÅH fy sjutton så häftigt och snyggt hus!! Gilla skarpt! 🙂

 8. Vilket smakfullt hem. Älskar stilen och färgerna – ljust och fräscht…

  Tack för bra inspiration…

 9. Evelina says:

  Malene Birgers hem är som hennes kläder – klassiskt, stilfullt och med de rätta detaljerna. Använde faktiskt bilden på hennes sovrum i min blogg häromdagen! Blev så glatt överraskad när jag såg alla bilder här idag 🙂

  Kram Evelina

 10. Åsa says:

  jäklarns så fint! Fick lust att blåsa ur hela huset och börja om från början 🙂 Det enda gemensamma jag har med hennes hem är just klädstativet,men det står just nu i garderoben. Älskar din blogg,är faktiskt beroende 🙂

 11. Viktoria says:

  Vilket underbart hemma-hos reportage. Skulle gärna byta bostad! 😀

 12. Jenny says:

  Vilken fin arbetsplats. Ska göra om min och se om man får bättre ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *