Hemma hos min favoritbloggerska.


Pernilla Wahlgren & family.

Jag har en favoritblogg som jag läser varje dag och det är Pernilla Wahlgrens hos tidningen "mama". Jag tycker att det är stencoolt av henne att skriva så mycket om sitt privatliv trots att hon är en så stor "stjärna" och jag gillar verkligen hennes stil.

Pernilla är en glammig mama med fantastiskt god smak! och hennes "walk-in-closet" har jag önskat att kopiera sedan jag såg den i det här "hemma hos" reportaget som var i bladet "Family Living" 2006. För hon har inte bara en Gucci tapet där inne.. hon har dessutom en ljusrosa heltäckningsmatta! Hur fab är inte det ? 😉

Njut av bilderna och låt dig inspireras!


Kolla in Gucci tapeten, den fantastiska skohyllan och den härliga heltäckningsmattan… I LOVE IT!


Vilken dröm att ha ett så vackert STORT fönster.!


Jag skulle också vilja sitta vackert då jag sminkar mig.. 😉


Det är riktigt läckert med fönster inne mellan rummen innomhus för att "öppna upp" och ge en ljusare feeling ! Det är ett tips om du ska göra om hemma eller bygga hus !


Det läckra rosa fatet kommer från Bruka Design, jag har exakt samma ! 🙂


Efter Thailand har jag börjat tycka om brunt/beige etc i inredning.  Och det är extra snyggt på hösten så klart ihop med massor med levande ljus.

Jag blir verkligen SÅ inspirerad att fixa till min garderob när jag Pernillas och den där Gucci tapeten måste jag önska mig i julklapp 😉  Också funderar jag på en rosa heltäckningsmatta till Johannas rum…. mjut & skönt…

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Hemma hos min favoritbloggerska.”

 1. Emma says:

  Det första jag gjorde när vi flyttade in i nya huset då jag var liten var att måla med svart tuchpenna på min rosa heltäckningsmatta ;D Haha. Men jag håller med, rosa heltäckningsmatta är både fint och skönt.

 2. F says:

  separerat har dom väl gjort, eller?

 3. Anna says:

  Halloj håller med dig ännu en gång, jag skulle också vilja kopiera den walk in closeten direkt, men jag är en liten bit på väg för jag har ngr rullar av eakt samma guccitapet som bara ligger och väntar på att få komma upp på väggarna:-) Kram Anna

 4. Angel says:

  Hon är verkligen fab.

 5. Hon är helt underbar hon, Pernilla. Och dessutom superhyper duktig på att laga god mat & baka! 🙂

 6. dee says:

  synd att polisen inte passar längre….

 7. Hennes garderob var inte helt fel. 🙂

 8. Amanda says:

  Hittade till Pernillas blogg via din blogg (länken du har här), som säkert många andra av dina läsare. Nu läser jag Pernillas blogg dagligen, så kul att läsa! 🙂

 9. Anna says:

  Dee, vaddå polisen inte passar längre?? (blev lite nyfiken ;-))

 10. rebecka says:

  Heeej har du några bra tipps på hur man kan göra på sin blogg??? jag tycker att du är söt, och jag tycker att du har ett finnt hus!!!och finna kläder, jag skulle också villa ha så där mycket kläder.kram Rebecka<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *