Hemma hos oss…


Det supersöta isbjörnshuvudet hamnade ÄNTLIGEN på väggen. Hon fick det i födelsedagspresent i augusti så ja, det var på tiden att det kom upp 😉  På önskelistan står nu: 1st. elefanthuvud och 1st renhuvud att placera vid sidan om.

Jag sitter och jobbar på kontoret just nu men så fort jag är klar med det här inlägget så ska jag iväg ut. I dagens kalender står det:  “H&M presenterer vår / sommer 2010“, vilket betyder att jag ska besöka deras presse-rum. Det ska bli riktigt inspirerande att se de plagg som dyker upp i butikerna från januari och jag räknar med att så se F Ä R G = ögongodis ! 🙂  (alla showrooms blir så mycket vackrare på s/s än på a/w).

I måndags fixade jag & Johanna lite här hemma. Jag spikade och hon assisterade med att säga “vad fint du gör mamma!” 🙂 


Min lilla stad växer och kolla in de små grisarna från Maileg! visst är de söta? 🙂


Johanna bara älskar sitt kök från
Millimini. Här står hon och har cookalong då jag lagar middag 😉 Jag spikade upp den söta “anslagstavlan” också fick en kanin flytta in på kylskåpet…  (ser ni “luckan” i mitten på väggen, där ska en liten spegel el tavla upp ! 😉


Den här magnet-tavlan från Rice köpte jag för en evighet sen och nu har de äntligen kommit upp på sidan om kylskåpet så att Johanna kan stå och leka med sina magnetbokstaver då jag städar bort middagen…. 🙂

Ops, nu ser jag att tiden flyger (som vanligt ) så jag får visa er Johannas nya fina förvaringskorg  / förvaringsfack senare. Och du,  – missa inte  TÄVLINGEN som pågår i samarbete med en av mina favorit butiker SPRALL . Vinsten är fin interiør till barnrummet ! 

Tjingeling så länge !  Jag återkommer senare med pics från dagens H&M-event 🙂

P.S jag presenterar vinnaren i Lexington Clothing tävlingen i kväll. Tack för alla 307 tävlingsbidrag! det är REKORD !

Kategori: Hemma hos oss. | 9 Comments

9 responses to “Hemma hos oss…”

 1. Nina says:

  oj vad fint det blir, jag har en son så det köket skulle nog inte passa honom, men flera maileg kaniner har han redan, (han är 3mån) är nog mamma som vill ha dem egentligen =) skulle vara kul om du ville tipsa om fin inredning till pojkrum för jag har verkligen samma smak som dig.
  Tack för en superinspirerande blogg!
  Kram!

 2. T says:

  SÅ fint du har ordnet det hjemme:) Dere har det utrolig fint hjemme!! Hvor har du kjøpt de fine husene i sink? Jeg har kjøpt ett hos Bolina, men de hadde bare to størrelser – et kjempe stort og et i 4 etasjer som jeg kjøpte. Skulle gjerne hatt noen av de små, men vet ikke hvor jeg får kjøpt dem. Blir kjempe glad for tips:)

  Ha en strålende dag!

 3. Hannah says:

  Åååå vad mysigt!! Hur mår du? Vilken underbar blogg!

 4. Pethra says:

  Vilken fin spegel som hänger inne hos Johanna, har faktiskt inte sett den tidigare (hur jag nu har kunnat missa den). :o)

 5. Sandra says:

  Hur mycket pengar tjänar du på din blogg???

 6. Åsa says:

  jag har sett de flesta djur på väggen men ingen isbjörn… var är den köpt!
  Din blogg är super!

 7. Stina says:

  Mycket fint! Var kommer de fina bokstäverna ifrån? De vanliga i plast som jag tänkt ge till dottern i julklapp är inte längre roliga när jag sett era fina ; )

 8. Sandra J says:

  Gokäll AnnaStina 🙂

  Så fint du har ordnat det för Johanna. Du är så fruktansvärt kreativ att det inte är klokt. Det är alltid lika spännande att titta in och se vad du har hittat på härnäst 🙂
  Får så mycket inspiration av dig, det smittar liksom av sig ;-P

  Tack snälla för en underbar blogg! Du förgyller verkligen min dag!

  Ha en underbar kväll och sköt om dig! // Kramar Sandra J

 9. KarolinaM says:

  Jaaa visst är de små grisarna söta! Mina skatter här hemma har fått en varsin stor skär och mjuk Maileggris av mormor, med band runt magen. Så fina!

  Så härligt när julen knackar på! Har själv varit ute och pyntat med div ljusslingor i trädgården, så det lyser upp lite i novembermörkret. Men less is more, ingen disneyjul här ute precis:)

  "Hörs" vi inget mer innan er resa, så får jag önska er en häääärlig tripp till solen! Är som vanligt sååå avis på er. Jag får värma mig med att se er på bloggen:)

  KramK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *