Hemma hos oss…

Jag ♥ zinkhusen och ljuslyktorna och hur fint är det inte med 4-grenig orkidé?

Jag har varit lite dålig på att visa er pics från vårt nya hem eftersom det inte är riktigt klart här hemma. Det att jag startat butik samtidigt som vi flyttat har gjort att jag ligger lite efter med hemmet men så fort det blir ordning här så lovar jag att fota och visa !  Idag får ni i alla fall se några pics från vardagsrummet, eller mest fönstren, men ändå.. 😉

…och så här ser andra fönstret ut. Mina buddhas ger mig harmoni

Vårt sederträd har vackert pynt från House Doctor.

Ska försöka ta några pics på köket imorgon om jag hinner städa 😉

P.S jag funderar på att ha öppet butiken kl.17-19 (eller 16 – 18)  imorgon och köra super sale…. what you think? 

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Hemma hos oss…”

 1. cathrine says:

  Så flott dere har det!Gleder meg til flere bilder:). Heeelt sikker på at du ikke skal holde butikken bittelitt åpen i mrg…?!Så mye fint!

  klem Cathrine<3

  • gizmolina says:

   Tusen tack! 🙂 Jag tror faktiskt att jag håller öppet ett par timmar imorgon! från kl. 16 – 18 eller 17 – 19.? bestämmer mig senare så håll utkik i bloggen för exakta öppet-tider. och kom gärna med förslag på tid som passar ! Klem ! 🙂

 2. Eva says:

  kanonblogg du har. Läser den varje dag när jag har lite egen tid då barnen lagt sig. Tänkte fråga om örhängena från kyss johanna du skrev om för några dagar sen…..är dom väldigt tunga att bära? Tänkte kanske unna mig dessa i julklapp till mig själv men vill bara höra mig för lite…

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fina ord & positiv feedback ! 🙂 Mina “Angie” örhängen väger lite eftersom de har så stora vackra stenar men jag tycker inte att de är f ö r tunga så jag kan varmt rekommendera dem! Happy shopping! Kram ! 🙂

 3. Reidun says:

  Så fint du har det i den nye leiligheten…du klarer virkelig å gjøre det hyggelig rundt deg…det samme gjenspeiler seg i butikken din..skulle gjerne vært innom i morgen …ser ut som du har fått mere varer siden jeg var der..

  • gizmolina says:

   Tusen tack snälla du! 🙂 nu blev jag glad !! Jag tror att jag kör öppet från kl. 17 – 19 eller 16 – 18 imorgon så håll utkik i bloggen, skriver exakt tid där då jag bestämt mig… ! Klem! 🙂

 4. Camilla says:

  Hei søte du 🙂
  Jeg bor ikke i Oslo så kan dessverre ikke besøke butikken din:( Lurer på om du har den genseren i beige m frynser nede som du har selv til salgs i str 1? Da er det mulig jeg slår til hvis du kan sende den:)
  Mvh
  Camilla

  • gizmolina says:

   Hej Camilla! Jag har den fina genseren som jag hade på mig idag, med frynser i size 1 ! och du får -50% rabatt så – hör av dig till mig på mejl om du vill shoppa så får du konto.nr etc så att jag kan posta den till dig imorgon före jag reser… Min mejl: gizmolinas@hotmail.com Klem! 🙂

 5. Nina says:

  Hei! Supert at du skal ha oppe i morgen. Jeg lurer på hva de fine tavlene du har koster? Hilsen Nina

  • gizmolina says:

   De fina tavlorna kostar från 279 och upp till 429 beroende på storlek. De flesta ligger på runt 325 / 379. Jag ger besked om tid då jag har öppet imorgon på bloggen ! Klem ! 🙂

 6. Anna says:

  Hej! Åååhhh, jag bor ju i Sverige!!! Din butik ser ju såååå mysig ut. Jag undrar vad det var för tröja Josefine provade i din butik häromdagen? (en brunaktig kofta, hon har bloggat ett inlägg fr din butik den 18/12) Odd Molly? Pris? Och så undrar jag om Merry Christmas skålen fr Bruka, finns den kvar? Pris? Och doftljusen Voluspa? Pris, dofter och stl? Har hört så mycket om dom men vet ej var man köper dom? Vad kostar det om du skickar? Hur länge tar det och får man tull på fr Norge? Kraaaam

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din fina kommentar! 🙂 Den snygga koftan som Josefine provar är jag tyvärr utsåld för.. eller jag kanske har 1 st i size 2 ? Kan checka då jag kommer dit ! Den kostar 2.040 nok. M.Christmas skålen kostar 169 och jag har endast 1 st kvar. Doftljusen är amazing och kostar 149 / 425 beroende på size (är utsåld för det största). Jag postar gärna till dig ! men i så fall måste du överföra pengar idag och jag postar idag för jag reser imorgon så mejla mig: gizmolinas@hotmail.com Önskar dig en magisk dag ! Kram ! 🙂

 7. casaofmia says:

  Så fint du har i fönstren, zinkhusen är underbara samt din Buddha. Ha en fin måndag kram

 8. Leonora says:

  Å så koselige vindusbilder;-) Gleder meg til å se mer av leiligheten! Du er så utrolig flink på stil både interiør og klær!! Min favo stylist altså;-)
  God tur til varmen. Klem

 9. Sofia says:

  Så himla fint ni har det…jag tycker om allt!!:-)Är de fina ljuslyktorna från din butik?Önskar dig en underbar semester och en God Jul och ett Gott Nytt År:-)Kram från Sofia

 10. Kathrine R says:

  Hei:)
  Får jeg kjøpt slike hvite HIMLA lift gardiner i Norge? Vet du hvor? Eller er det billigere i Sverige tror du?

  God jul og god tur til Smilets land:-))

  Kathrine på Lillehammer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *