Hemma i Oslo igen!

Allmänt

168397-423
Här är vi på Arlanda/Sky City på väg från utrikes till inrikes hallen när vi reste upp till Luleå. Vi reser inte så "lätt" jag och min lilla prinsessa. En resväska till henne, en till mig. Det ska börjas i tid att ha med sig "hela garderoben" 😉

Resan hem idag gick bra. Vi reste från Luleå kl. 14.15 och vi landade i vår lägenhet i Oslo vid kl. 19. Hur många köer vi stod eller inte stod i och andra spännande fakta från vår hemresa behåller jag för mig själv 😉

Hjärtat hade lite svårt att somna då vi väl var hemma men vid 21.30 – precis lagom till att Desperate Houswives börjaede ! – så somnade hon sött.  Jag skulle egentligen ut med Josefine & hennes bästis men jag är tråkig trött mamma i kväll… Dagens resa tog dagens energi.

När vi kom hem möttes jag av svart damm som låg som ett "täcke" över köks golvet + vardagsrums golvet. Det har tydligen rasat ner genom våra öppna spisar (vi har en på köket, en i vard.r.) när de håller på att fixa taket 🙁

Så – imorgon bitti kl. 8.30 kommer vår städerska och räddar oss! 🙂 Thank god att hon finns!!!

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Hemma i Oslo igen!”

  1. Cille says:

    Oj, det ser verkligen ut att vara en bedrift att ge sig ut själv och flyga med det bagaget! Måste vara skönt när det är incheckat och det är “bara” barn + vagn att hålla reda på.

  2. AnnaStina says:

    Ja du, det är inte helt lätt att resa med så galet mycket bagage men allt går om man vill! 🙂 Ingen annan förstår hur jag orkar med allt? men jag tar hellre med mig allt än ångrar nåt jag glömt 😉 Och ja – det är otroligt skönt då man är incheckad och klar. Då är det baby-björn som gäller! 🙂
    Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *