Hemma igen!

Allmänt

168397-1397
Jag testade självutlösaren på kameran idag igen och idag gick det ju lite bättre. Inte lika suddigt. Teknikens under 😉 Här är vi på innergården där vi bor nu då vi kom hem. Har på mig min kappa från Diesel & scarves från Gucci, Johanna har sin jacka från Gap.

Nu är vi hemma igen efter vår lilla utflykt. Hjärtat sov i vagnen och jag hämtade ut nya linser (äntligen!) och sen åkte vi  till R.O.O.M. för att hämta en del ting jag beställt.

På vägen hem var vi förbi på H&M och Zara också och jag lovar att visa vad jag  fick med mig hem lite senare i kväll. Nu ska jag leka med mitt hjärta som precis ätit sin kvällsgröt också ska jag börja packa så smått också.

Men först av allt så ska jag tända alla ljusen så det blir mysig kvälls stämning här.

Önskar dig en mysig höstkväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Hemma igen!”

 1. Evelina says:

  Vad fina ni är 🙂
  Tänkte höra om du kan tipsa om några bra shopppingmåsten i Oslo! Ska dit över jul och tänkte shoppa massor… och var kan man klämma på Bugaboo i Oslo?
  Har sommarstuga utanför Oslo och när man är i stan då så blir det bara “turiststråken” så det vore fint med lite innerstadstips 🙂

 2. Hanna says:

  ha en fortsatt bra kväll (:

 3. marie says:

  skickade någonstans fel sida.. tycker dina köks stolar va jättefina, var köpte du? tycker om att läsa dina blogg..
  ha de gott! 🙂

 4. Sandy says:

  Hej, jag flyttar till Gävle om 2 veckor och var där för första gången i mitt liv igår och tittade på lägenheten och försökte få ett grepp om stan! Om du har lust/tid så skulle det vara superroligt om du vill tipsa om måsten i gävle osv, gärna inredningsaffärer för det kliar i fingrarna efter att få göra fint i nya lägenheten! Kram!

 5. Rebecca says:

  HJÄLP!!Jag behöver tips på en liten mysig restaurang i Stockholm!!Snälla!!

 6. AnnaStina says:

  Söta girls! 🙂 Jag svarar er och ger er mina tips imorgon för nu är klockan mitt i natten och jag packar för fullt inför vår resa imorgonbitti. Men Rebecca som det verkar vara “kris” för, mitt tips är: “Divino”. En super mysig italiensk restaurang som ägs av Charlotte Pirellis mann. Du hittar info om den här: http://www.divino.se
  Kram på er alla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *