HEMMA PÅ VÅR GATA I STAN.

Goooodmorgon sweeties!

Det var inte helt lätt att förklara för Johanna varför det står ett helt gäng polisbilar, pikébussar, limousiner, “säpo-bilar” och poliser med ovanligt stora vapen i hela vår gata. Jag sa att de passar på Afghanistans president som är här på besök och sover i huset brevid vårt,  då säger hjärtat “passar de på att han inte ska bli forstyrret så att han får sova?”. Så himla sött. Ja, ungefär så svarade jag 😉

Jag vågade inte knipsa bilder då poliserna såg…. men ni ser ju hur nära han bor 😉  Det är alltså den här grinden vi går ut genom då vi går till skolan. Och idag fick jag poliseskort hem efter att jag lämnat J.

Det börjar bli dags att kicka igång arbetsdagen här så jag önskar dig en alldelens fantastisk dag !

Keep smiling ! 🙂

PuSs & kRaM!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HEMMA PÅ VÅR GATA I STAN.”

  1. Anneli says:

    Hej!
    Måste bara fråga, blev ni säkrehetskollade innan ni fick flytta in i er tjusiga våning? Ert hem skulle jag gärna flytta in i vilken dag som helst. Det skulle vara kul om du tog lite bilder på alla rummen.

    Mvh Anneli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *