HEMMAFIXARDAG IT IS.

Goood tisdag mina vänner! 

Att få vakna till klarblå himmel och strålande sol är inget annat än helt magiskt! för det ger sååå härlig energi som gör att  det lockar mer att stiga upp än att ligga kvar och trycka på snooze…  Och en helt ny sak som hänt efter det turbulenta år som jag gått igenom är att jag vaknar runt kl. 06 på morgonen eftersom jag inte längre orkar vara uppe till 02.30…  och just nu passar det mig väldigt bra för det är en helt annan energi i luften tidigt på morgonen och jag upplever att jag får gjort så mycket mer !  Och på tal om det så köpte jag boken “The 5 am club” för många år sedan men har inte läst den. Kanske dags att göra det? för att se om jag ska join that club… ?! Är det någon av er som läst den och inspirerats till att “gå med”?

Idag ska jag för fösta gången sedan mars månad ha en heldag hemma i mitt eget hus.  Här ser INTE ut efter att jag tillbringat all tid före och efter Dubai i pappas. Oh my… Så: BIG time cleaning day it is + att jag behöver bli a´jour med en hel del kontors-jobb som släpar.  Och en bra sak med att vara igång med att rensa ut pappas hus är att jag hamnar i ett flow av att fortsätta med det då jag kommer hem så den här dagen ska jag verkligen ta tillvara och maxa så Casa Gizmolina får den kärlek det behöver! 🙂

 

Och när man ska ge kärlek till sitt hem så är fräscha krispiga snittblommor lösningen! De här magiskt vackra tulpanerna hittade jag hos Blomsterlandet igår. Ett tips! 

Alltså det här rummet… jag får aldrig någon ordning här inne. Helt hopplöst. Vid ett tillfälle så såg det ut så här men det blev så snabbt fullt kaos på de där hyllorna att jag tog bort de… 

… och istället så maxade jag väggen med Billy hyllor från golv till tak och ställde in det här runda bordet med stolar som en tillfällig lösning. Det här var bra precis 1 år sedan. Sedan då har jag tagit bort bordet och ställt in ett skrivbord istället men nu, då jag ser tillbaka på hur det såg ut med det runda bordet så är det kanske det som ska in igen? Oh my, vissa prosjekt alltså… man blir som “skomakarens barn”, det är lättre att hjälpa andra med styling än sig själv… Vad hade du gått för här? Skrivbord eller runt bord så som på bilden? 

 

Och just det, min bästa Jonas vann tyvärr inget pris igår, det blev det en annan Jonas som gjorde istället (Gardell) men han är oavsett vinnaren alla dagar i veckan !!! Och efter att jag sett alla storys på instagram från galan så tok längtar jag efter att se den på fredag.  Du hittar massor med härligt glittriga röda mattan + vinnar intervjuer etc om du går in på QX på instagram. De heter qxse där. Allt ligger uppe på deras story.  Dagens tips!

 

Önskar dig också en riktigt effektiv och energifylld dag! 🙂

Och tusen miljoner TACK för alla kärlek och positiv feedback som ni strösslar över mig. Jag blev så otroligt frustrerad igår så var tvungen att “skriva av mig”, därför blir jag extra glad & tacksam över den positiva respons jag får och att ni som inte brukar skriva kommenterar gör det.  Det är er positiva feedback som genererar inlägg. Love you !!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

65
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HEMMAFIXARDAG IT IS.”

 1. Tina says:

  Kul fråga – vad är syftet med rummet? Kontor? Pysselrum? Eller som hos oss så fort ett utrymme tappar syfte och det blir ett “vi ställer det i skräprummet sålänge”?
  Kontor så tänker jag skrivbord. Kanter i en för mig kantig miljö. Pyssel så tänker jag inga ramar och out of the box så då passar det runda.
  Skrivbord – förvaring bakom stängda dörrar där oredan inte syns. Pyssel – öppen förvaring så kreativiteten vaknar av att se allt. Men – alla funkar inte som jag och har inte lika stelt arbete.;)

 2. Anna says:

  Rent estetiskt så röstar jag för det runda, det bryter av med sin runda form mot allt det kantiga. Det blir varmt och inbjudande, viktigt med balans i ett rum.

  Du har det så fint och jag önskar så att du även ville bjuda på lite mer inredning i ert hem. Sååå glad för allt du vill dela och att du finns här, sprider glädje och finheter likt konfetti. Tack AnnaStina

  Önskar dig en riktigt fin dag!
  Stor kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *