Hemresan..

Allmänt

Hemresan..
Den 25:e augusti lämnade vi Ullevål Sjukhus med lilla älsklings prinsessan Johanna.
De fina ballongerna hade vi fått av Kjersti & Willy och prinsessan låg och myste i korgen…

Den korgen "bodde" hon i princip i de första månaderna och det var så perfekt och smidigt för då kunde jag lätt bära med mig henne mellan rummen hemma…

Nu – mer än 6 månader senare – sover hon gott i sängen brevid vår stora säng. Egentligen borde jag väl börja låta henne sova på sitt egna rosa rum men jag tycker det är sååå mysigt att ha henne på rummet och det ger mig ett inre lugn att höra henne andas… Tror jag kommer sova extremt dåligt i starten då vi börjar ha henne på eget rum.. kommer vara så super rädd för att hon inte andas eller för att jag inte ska vakna av att hon är vaken och vill ha mat.. Hennes rum är nämligen en bra bit ifrån sovrummet..

Nu sover hon i alla fall gott efter att hon haft ovanligt svårt att somna. Fick till slut gå och vagga henne och sjunga för henne och det kan jag inte minnas sist jag gjorde??? Senaste tiden har hon somnat så fort hon spist klart.

JIG är i bilen på väg till Göteborg för ett par dagars jobb vilket passade bra för hennes svenska favorit gröt börjar ta slut så då kan han shoppa.

Jag har shoppat nya blader idag: Hus & Hem, Bolig och Svensk DAM tidning (härligt med svaller!)  så nu ska jag krypa upp i härliga soffan och softa… Tror faktiskt jag ska lyxa med en dagens, känner att jag förtjänar det idag! 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Hemresan..”

 1. Jessica says:

  Underbara du 🙂

  Du ser lika “glammig” ut som alltid trots att du är nyförlöst !!
  Suuuupersöt korg !!

  Nu ska jag göra som du, mysa i soffan med nyshoppade tidningar och Desperate Housewifes.
  Sen blir det tidigt i säng, jag laddar för min festivalweekend i Stockholm 🙂
  Åh, vad jag önskar att jag hade kunnat shoppat någon snygg outfit i din butik att ha på lördag ….

  Njut kvällen vännen !!

  Krameli kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *