HERE WE GO AGAIN…!

Allmänt

Happy fredag girls!

(Ops, detta inlägg trodde jag blev blev publiserat när jag satt på bussen i fredags men internetuppkopplingen slutade plötsligt att fungera så jag fick aldrig checka och NU – söndag morgon – upptäcker jag att det inte hände…  Men, här är det i alla fall, så återkommer jag strax med ett söndagsinlägg: )

Nu sitter jag på bussen igen och guess what? I l.i.k.e. it! a LOT!  så detta kommer jag absolut att göra om för åh så skönt det är att slippa allt styr med att ta sig till flygplatsen, checka in, säkerhetskontroll etc. Här kunde jag bara trippa med min resväska till bussen, hitta mig en plats och plötsligt rullade vi mot Oslo. Sen är det ju både miljövänligt och billigt också + att jag får några timmar helt för mig själv då jag kan samla tankarna och skriva ner nya drömmar och visioner som dyker upp när jag blickar ut över de öppna ytorna som badar i höstsolen…  Herregud så vackert det är ute nu! Har du stoppat upp och tittat på träden? De är magiska!

Och igår hade jag bara en SÅ fantastiskt trevlig eftermiddag+ kväll tillsammans med Nordsjö och bloggare från Sverige + Norge. Vi möttes upp utanför hotellet kl.15 för transport till en otroligt mysig location där vi bjöds på inspirerande föreläsningar innan vi fick gå loss och vara riktigt kreativa i en workshop.  Men före workshopen så presenterades så klart Årets Färg 2015 som är….. Copper Orange!  Så, själva workshopen gick ut på att vi skulle styla en vägg som var målad i färgen. Vi fick välja detaljer utifrån de som fanns runt omkring i den vackra lokalen och eftersom jag är min egen stil 100% trogen så valde jag att styla helt själv (alla andra var 3-5 i varje grupp). För ni känner ju mig, jag är rosetter, pom pom´s, vackra blommor, glittriga detaljer och gärna en tavla med en quote.. och allt det hittade jag! så min vägg blev very Gizmolina indeed. Önskar att jag kunde  visa er bilder av allt här och nu men ni hittar en bild på min instagram HÄR!

Sen, efter workshopen, så blev vi bjudna på en riktigt god middag på Harry´s där marknadschefen tog emot oss med bubbles och berättade att den restaurang vi befann oss på endast varit öppen i några veckor och att de nu jobbar för att samtliga Harry´s ska genomgå en  ansiktslyftning.  Och eftersom vi tidigare på dagen lyssnat på byrån som hjälpt dem med arbetet så knöt middagen ihop dagen på ett perfekt sätt!

(Jag har oanständigt många bilder att visa er så f.o.r.t. som möjlighet ges!)

Jag har så många fina bilder av mig och Johanna från Kamille Mor & Barn tiden. Den här är från 2010.

Och idag vaknade jag på ett fantastiskt snyggt hotellrum innan jag körde speedshopping på väg till bussen. Det var nog faktiskt tur (i alla fall för JIG..) att jag inte hade fler timmar för jag hittade sååå mycket jag hade lust på, oh my… ! Hösten är verkligen en farligt härlig shoppingtid… Men just nu har jag tyvärr varken full plånbok eller någon lotto vinst att hämta ut så jag måste tänka smartness när jag gör mina val… därför blev det skor + basic idag. (I´ll show you later).

Nej men om jag kanske skulle ta och fortsätta att njuta turen nu för klockan går fort och snart ankommer vi Oslo. Johanna ska på sleepover i kväll så jag och JIG kommer att vara home alone… Mycket o.v.a.n.l.i.g.t….! så jag tror att han ska få hänga med mig på en H&M vernissage

Önskar dig en festlig dag och en kväll fylld av skön musik, kärlek, Holiday dipp, tända ljus och kanske ett glas bubbles?

Varma kramar!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “HERE WE GO AGAIN…!”

 1. Charlotte says:

  Du är såååå cool som väljer att styla väggen själv för att få göra precis som du vill- du inspirera mig otroligt mkt! Massa kärlek från Karlstad <3

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK Charlotte! Jag riktigt riktigt glad över att höra att jag inspirerar. ! 🙂

   Önskar dig en underbar söndag fylld av solsken och härlig avkoppling! Kram!

 2. Camilla says:

  Å så koselig og spennende tur du har vært på 🙂 Sikkert super fiin styling du har gjort på veggen din:) Gleder meg til bilder og shoppingtips 🙂 Helt enig i at det er såå farlig myye fiint i butikkene nå. Høsten er virkelig herlig shoppingtid altså, må bare tenke nøye igjennom kjøpene, er så lett for å bli revet med med alt fint som fins. Ha en super kveld, Klem

 3. Camilla says:

  Åh nå såg jeg bildet av veggen din på siden her med instagrambilder 🙂 Såå utrolig fiint og veldig deg/glam 🙂 Så masse andre fine bilder også. Såg gruppebilde av deg og de andre på Seventeendoors blogg. 🙂 Klem

 4. Emma says:

  Är det fortfarande inte löst med det tekniska? Det är ju över en vecka sedan det krånglade! Hoppas du kan få hjälp med bilder etc och att ditt bloggande kan återgå till det normala! Dina inlägg är saknade!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *