Hipp, Hipp, Hurra !


Uppe på balkongen står Haakon, Mette-Marit, Ingrid Alexandra och kungen & drottningen och vinkar till barnen som går förbi i tåg. Det var 100 skolor som gick i tåget i år och alla skolor har sin egen musik-kår. En fin tradition !

Efter en god champagnefrukost gick vi som sagt iväg till Slottsparken för att vinka till Mette-Marit & Co och för att få med oss fest-stämningen 🙂  Det var som vanligt galet mycket folk men vi droppade den värsta trängseln så det blev en riktigt mysig tur. 


På vägen ner till Slottsparken mötte vi vänner till JIG och deras söta dotter och Johanna blev snabbt kompisar . Hur sött som helst ! 🙂


De styrde stegen mot ballongförsäljarna i parken och en stund senare gick de runt med varsin papegoja.

   
17:e maj = barnens dag = ballonger, pølser (korv) och is ( glass ) .  På bilden längst till vänster ser ni Mette-Marit & Haakon (lilla Ingrid Alexandra var också där) och Johanna tyckte att det var jätte spännande att vinka till äkta prinsessor 🙂

Efter slottsparkens happenings somnade Johanna gott i vagnen (tror aldrig hon har somnat så fort 😉  och då gick vi vidare till Olivia och myste.

Nu: lunch ! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Hipp, Hipp, Hurra !”

  1. Barn är ju sååå söta i folkdräkter! Du får skaffa en bunad eller en liten Kalix-dräkt till Johanna nästa år 🙂

  2. Karin-

    Precis vad jag sa till JIG igår: att nästa år ska Johanna ha bunad ! 🙂 så , ja, det är planen ! för det är ju sååå SÖTT 🙂 Kram !

  3. Julie says:

    Ekte prinsesser, hehe…fint sak det vaer….

  4. Åh vad söta småtjejerna 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *