Hipp, hipp, hurra för Sverige idag!

Allmänt


Jag i min butik. Tror det måste vara 2003.

Phuket kl. 12.30, fredag + 34 grader & sol.!

Idag önskar jag hela Sverige en fantastiskt nationaldag fylld av solsken & blågula flaggor! 🙂

När jag hade min butik, "Gizmo & Co" så jobbade jag alltid i min Kalixdräkt på Sveriges nationaldag som en "kul grej" eftersom Norge är så duktiga på att fira sin dag.  Och jag hade svenska flaggan på kassadisken också bjöd jag på extra gott godis dagen till ära. Gärna något svenskt. Som "Gott & Blandat" eller gelehallon. 🙂

Idag lyser dock Kalixdräkten med sin frånvaro och istället är den blå biknini på 😉


Tokigt med den här svarta kanten.. men det är så dessa bilde ser ut tyvärr… Här ser ni i alla fall ett av mina skyltfönster den 6 juni 2003. Fornarina jeans + topp och interiör från Lexington & Bruka.

Nu undrar ni föresten kanske om inte vi är på beachen? Precis då vi hoppat in i badbussen så börjar det ÖS regna så vi gjorde ett kort ärende i Chalong och sen åkte vi tillbaka till resorten och då var det plötsligt klarblå himmel igen… lite typiskt. Men – Johanna somnade så hon fick sova sin nap i vagnen också låg jag i en solstol vid poolen och läste min nya bok . Helt okej det också! 🙂


Här är ett till skylfönster från samma dag. De små figurerna på bordet håller i svenska flaggor dagen till ära 😉

Nu chillar vi på verandan och ska snart åka iväg och fixa en massa ärenden så att vi kan njuta beachen de sista dagarna i lugn och ro.

HAPPY nationaldag! Fira för mig också! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Hipp, hipp, hurra för Sverige idag!”

  1. Silje says:

    Gratulerer til Sverige på nationaldagen:)

  2. Hoppas att ni har en härlig dag!

  3. Sara says:

    Heej Anna-Stina! Är en trogen läsare av din blogg, som jag tycker är sååå mysig! Hittade en rolig grej som kanske kan vara lite inspiration för framtida barnkalas för Johanna. Kolla in dessa söta Hello Kitty cup-cakes: http://www.veckorevyn.com/bloggar/amys-blogg/2008/06/04/ett-roligt-lasartips/index.xml Supergulliga! Ha det fint! Kramar Sara

  4. Sara says:

    Hmm… Jag skulle också välja bikini framför kalixdräkt, om jag tänker efter. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *