HIPP, HIPP, HURRA – IT´S WEEKEND!

Allmänt

Nej, jag är i.n.t.e. sponsrad av ELLE Danmark, men detta cover är så fint att jag var tvungen att visa det igen. Här tillsammans med Kamille Jule Idéer (super inspirerande! så : løp & kjøp!)  KK Living, StyleMAG & Living Etc.  Hela högen är mitt lördagsgodis!

Gooodmorgon sweeties!

Vilken tokig natt vi har haft här i Casa Gizmolina… Lilla J kom tassade och väckte mig mitt i natten efter att hon haft en mardröm och på den vägen blev det… Hon var varm, mådde dåligt, var rädd… Stackars lilla hjärtat.  Tror vi somnad runt kl.04…zzz…och sen stod vi upp kl.08. Så ja, lite trött bloggis här kan jag säga.

Nu ligger i alla fall hjärtat och myser under täcket framför barnTV och själv ska jag strax ta en walk down town för att fixa ett par ärenden. Vi hade nämligen en kriiiis-situation igår. J fick köpa världens sötaste reflex (tid för det nu!) men så ågrade hon valet av figur/färg när vi lämnat butiken och då hade de stängt så vi kunde inte gå tillbaka. Så blev minst sagt tårar där ute på gatan. Inte alltid lätt med beslut då man är 7 år (och inte alltid då man är äldre heller).

När jag var i Stockholm hittade jag ett armband som matchar min födelsedagsklocka perfekt. Älskar de små figurerna. Och sen har jag sökt efter en lite finare hårsnodd länge till alla dagar då håret åker upp i hästsvans så när jag hittade denna var det love at first sight !

Modeserien i senaste ELLE Danmark är den underbaraste jag sett på ja, flera år.  LOVE it!!! 

Hur inspirerande pics som helst ! Jag vill också sitta exakt så där på en brygga i solen idag… !

Och klänningen….snacka om att få cravings.  Sen är det alltid ett stående tips! att matcha paketinslagningen med din egen outfit då du ska på fest för en riktigt snygg entré. 

Solen strålar , bordet är fylld av levande ljus, en av mina favorit artister Orup är gäst på Nyhetsmorgon, Gucci ligger vid min sida och myser och! det är l.ö.r.d.a.g.!!! = ingen skolstress. Åhhhh så härligt!  🙂

Nu njuter vi dagen girls!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “HIPP, HIPP, HURRA – IT´S WEEKEND!”

 1. Titti says:

  Vilka underbara bilder från Elle.
  Hårsnodden skulle jag inte säga nej till!!
  Ännu en VARM dag i Thailand…..har precis varit och köpt lite krukväxter som planterades i snygga krukor.
  Oj så billigt det är!
  Kram Titti-Huay Yang

  • gizmolina says:

   Visst är bilderna härliga!? 🙂 Och det låter helt fantastiskt med Thailand … njut, njut, njut !!! Kram !

 2. Emma says:

  Oh var hittade du den fina snodden?

 3. Solveig says:

  Herlige bilder! Den siste kjolen var to die for!!! Hvor er den fra mon tro..? Håper du nyter den fantastisk høstdagen. Klem

  • gizmolina says:

   Ja detta är som sagt den finaste modeserie jag sett på länge ! 🙂 Den snygga blå kjolen kommer från Valentino och kostar hela 16.400 danska kr. Så den får i alla fall jag bara drömma om…. ! Njut dagen du också! Klem!

 4. kristine says:

  Hej anna-stina.
  Nu kommer jag säkert beröra något som är känsligt för många.
  Jag är uppvuxen med en mamma som alltid, varje morgon betraktade sig själv i spegeln.
  Jag växte upp med hennes hårrullar, hur hon alltid stod och fixade sig, gick inte utanför dörren utan att alltid ta en check framför spegeln.
  När jag blev större, växte upp, förstod jag att man är något först om man är snygg, har fixat till sig och fått en godkänd bild från spegeln innan man gick ut.
  Nu menar jag inte att så är fallet hos er, men tänk till en gång extra.
  Du skriver om hur Johanna fixar naglar och hår, hur hon väljer kläder osv osv….men hur gammal är hon egentligen? För mig bara barnet. Förstår att hon lever nära dig och får såklart en inblick hur en tjej ska vara, se ut osv osv….. Men snälla tänk, du ger henne en bild av att vara snygg är samma sak som att duga. Har man inte perfekta naglar, ögonfransar, löshår osv osv så är man inte perfekt. som dotter identifierar man sig med sin mamma, och jag fick anorexia för att duga inför min perfekta mamma…
  Bara en fråga, kan du inte ta upp detta i din blogg, hur man möter sina egna skönhetsideal mot sina barn, speciellt sina döttrar?

  • M says:

   Vilken bra kommentar som för hoppningsvis ger en tankeställare till er med döttrar. Jag är mamma till 2 söner och kan absolut inte känna igen mig. Jag fixar mig normallänge framför spegeln på morgnarna… Men jag är tacksam att båda sönerna har lärt titta efter vad som matchar i garderoben och att båda t.ex. självständigt kammar håret mm. Inget överdrivet helt enkelt. Barnen skall få vara barn och inte minivuxna!

  • gizmolina says:

   Oj, vilken bra och intressant kommentar Kristine!

   Så här är det hos oss att jag faktiskt , tro det eller ej, aldrig fixar mig på morgonen innan Johanna ska till skolan – jag tittar mig inte ens i spegeln – så hon ser mig bara piffa mig på helgerna. Så – jag tror att jag fixar mig / speglar mig mycket mycket mindre än många andra. Jag sminkar mig på typ 5 min. och har så lite smink att mina veninnor skrattar åt mig. Fick t.o.m. en ögonskugga i födelsedagspresent av en kär vän just därför… 😉

   Så någon spegel check- innan jag går ut ser faktiskt inte Johanna men – hon ser så klart mina hårrullar ! men de är ju vad en platt-tång är för många andra så jag tycker att det är hur OK som helst.

   Sen kan man tycka olika om att sminka sig etc då man är 7 år men lite lipgloss tycker jag är helt OK och Johanna får sminka sig då hon ska på fest / kalas eller då hon och hennes kompisar leker. Lacka naglarna får hon också göra hur mycket hon vill. Hon älskar det !

   Men jag gruvar mig för då hon blir äldre och börjar läsa blader där idealen lyfts fram som smala etc. för precis som du skriver så kan det bidra till anorexia etc. Det där är nog något alla förädrar oroar sig för så jag kan bara göra mitt bästa som mamma i att ge Johanna en sund syn på kroppar , mat etc.

   Och ja, jag kan absolut värdera att göra ett inlägg om detta men som sagt – jag är nog en av ytterst FÅ bloggerskor som inte varken opererat mig eller sprutat in restylane eller botox etc. så jag känner att jag ger Johanna en sund synd på denna sak. Om jag gick och opererade mig / sprutade in något i ansiktet så anser jag att saken vore en annan…. men något sånt skulle jag aldrig våga göra. (är för rädd för sprutor / operationer).

   Hoppas du fick svar på dina funderingar!

   Önskar dig en strålande dag! Kram !

 5. Sophie says:

  Kristine: Så fina och intressanta tankar och väldigt väldigt viktiga!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *