Hipp, hipp, hurra!!


Jag & bror på väg hem från min butik i Oslo en snöig dag i mars 2006. I min mage låg en liten Johanna och myste… 😉

Phuket kl.02.40, natt mot tisdag.

Hipp, hipp, HURRA! Min "världens bästa bror", Johan,  fyller år idag! 🙂 

Jag skulle ha skrivit det här inlägget tidigare, men så somnade jag, så : jag hoppas din dag varit hur bra som helst och att du blivit firad riktigt ordentligt! Och jag tar för givet att du har ätit grymt mycket tårta och att du fått fina presenter 😉 Presenten från oss kommer snart som ett paket på posten….!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN! 🙂 Vi längtar till vi ses till sommaren!

Massor av kramar från syrran! 🙂 Och Johanna !:-) och JIG så klart 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Hipp, hipp, hurra!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *